Смаком До речі, а це 150 грн за кг - це сира чи готова бастурма? Ніколи не помічала її в магазинах, тільки готову куштувала.
що значить сира? сира вона тільки тоді коли зрізали з тушки і кинули в розсіл. Нє? Її ж в печі не готують і не коптять
можливо тому що темного кольору, тому з кінським асоціюють (як колись були "Московські ковбаси"). Насправді то вирізка з худоби засолена і завялена. Хоча трактувань багато різних
також тільки крупнолистковий! але на днях купила в сільпо їхній чай Премія крупно-листковий з бергамотом , як писали вище -мило милом.... а 12 грн коштує...і шо нині пішла і купила новий чай , а той лежить.... щодо кави -купую тільки в зернах, відкрила для себе каву в зернах пише Русская кофейня і що цікаво її робить наш Світ кави, а ще просто така кремова упаковка і пише кава і філіжанка кави - вони є в Арсені. Свіжо змелена кава, дуууже ароматна і я бачу , що я мелю! :smilec:
Ну є ж м'ясо сире, а є копчене, наприклад. Сире м'ясо треба самому готувати, а готове лишень порізати Хочу купити на пробу, а не уявляю в якому воно вигляді, тому і питаю.
бастурма вялиться, тобто сушиться на повітрі без термообробки якщо вона продається, ну то вже готова. А неготова то та що на тушці (м'ясо називацця. ) або в розсолі лежить
Є смачна серія крупнолистових чаїв "Edems" - пробувала і чорний англійський, і зі смаком манго, зелений, фруктовий - одним словом, смачні чаї. "Dilmah" - то якесь сміття (або мені таке просто траплялось), "Ahmad" & "Greenfield" не подобаються за смаком - перший ніякий, а другий має затерпкий смак. Серед чаїв "Heyles" подобаються "Плід пристрасті" та "Англійський аристократичний чай", не дуже подобається "Англійський купаж". Чай "Lipton" зовсім несмачний, одні "панти" (може колись і був хороший, тоді тепер - якась "підробка"). Але то всьо суто ІМХО. п.с. трохи я чайоманка. :girl_crazy:
я теж, от недавно подарували чай від Амвей, але в пакетиках.... я так не дуже в тих пакетах, поки чекає своєї черги треба спробувати ))
так як і обіцяла пишу відгук про кефір Мої корівки від ТМ Галичина - добрий, не кислий, смачний, поки! буду купувати йогурт і вишневий і персиковий смачні, пахнуть кефіром, хімії не чути -на пакетах пише без ГМО, на кефірі не пише....
Справді смак чаю цікавий, нам подобається. Але навіщо в той чай додали "ідентичний натуральному ароматизатор маракуї" ?!? І що то таке взагалі, ото "ідентичний натуральному"?
Я відношусь позитивно. Але лише через смак. не думаю що він дійсно настільки корисний для здоровя і імунітету як рекламують. І дуже зручно собою в машині возити, як легенький перекус коли нема часу пообідати
і шо? ті бактерії "імунітас" шо типа в ньому то лиш так?! ярличок?! зараз троха пю той актімель... типу як плацебо... дурна голова - випила ліки як тільки трохи піднялась температура.. весь час забуваю, що тре чекати до 38 градусів, а потім пити...(ну шо, якщо хворіла ще в дитинстві, а комусь чайчики носити ще не встигла) через те прохворіла цілий тиждень і досі хорую... вже й не знаю, що би таке зїсти для сцілення
Цей рекламний хід побудований на широко відомому міфі про імунітет. Імунітет не можна "укріпити". Який він є, такий є. Але, нажаль, міф живе, бо ж іще купу всяких імуномодулятор продати треба . А бактерії мусять буди обов"язково у будь-якому кисломолочному продукті. До речі, сучасні технології використовують здебільшого генно-модифіковані мікроорганізми . Інакше б такої якості не досягнути.
і ще деруть за це величезні гроші(( ті всякі імуно+ дорожчі за прості йогурти... але скільки памятаю свої зависання біля йогуртового відділу в супермаркеті - всякі імуно+ (не актімель) випускають вже більше 6-8 років... а ще хтось казав, що ГМО в нас недавно п.с. а хіба дійсно неможливо укріпити імунітет? а підняти гемоглобін? а провітамінізувати організм?
Імунітет – це здатність організму чинити опір певним чужорідним агентам. Це виконує імунна система, основною складовою якої є різні види лімфоцитів. Їх властивості є вродженими і сталими. Якщо у людини нема імунодефіциту, то жодного втручання не треба. Бо нема сенсу. Імунна система здійснює високо специфічні реакції, які в результаті знешкоджують чужорідний агент. Зовнішні чинники практично не впливають на цю функцію. Покращити цю специфічну функцію можна лише з допомогою щеплень . Але в організмі ще існує, скажемо так, перша лінія захисту – неспецифічний захист: мембрани клітин, слизові оболонки і т.п. Це банальний фізичний бар’єр, який перешкоджає проникненню збудника у клітину. Якщо мова про віруси, які крапельним шляхом передаються. Робота цього бар’єру залежить від загального стану організму. Стресові фактори (голод, холод, перегрівання, загострення хронічних захворювань і т.п.) знижують міцність цього бар’єру. Але якщо людина повноцінно харчується, спить і тепло вбрана - то не треба нічого додаткового. Єдине, що є доведено. У холодну пору року варто вживати додаткову кількість віт.С. Це зменшує імовірність захворіти на грип чи ГРЗ після переохолодження. А гемоглобін - то з іншої опери .