Знак якості

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Багіра, 29 вер 2009.

  1. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Смаком :)
    До речі, а це 150 грн за кг - це сира чи готова бастурма? Ніколи не помічала її в магазинах, тільки готову куштувала.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Picasso

    Picasso Німий фільозоф :)

    що значить сира? сира вона тільки тоді коли зрізали з тушки і кинули в розсіл. Нє? Її ж в печі не готують і не коптять
     
  3. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    наскільки знаю це кінське мясо в спеціях) якщо не помиляюсь))) очевидно воно дорожче саме по собі...
     
  4. Picasso

    Picasso Німий фільозоф :)

    можливо тому що темного кольору, тому з кінським асоціюють (як колись були "Московські ковбаси"). Насправді то вирізка з худоби засолена і завялена. Хоча трактувань багато різних
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Summer

    Summer Well-Known Member

    також тільки крупнолистковий! але на днях купила в сільпо їхній чай Премія крупно-листковий з бергамотом :wacko:, як писали вище -мило милом.... а 12 грн коштує...і шо нині пішла і купила новий чай :morning1:, а той лежить....
    щодо кави -купую тільки в зернах, відкрила для себе каву в зернах пише Русская кофейня і що цікаво її робить наш Світ кави, а ще просто така кремова упаковка і пише кава і філіжанка кави - вони є в Арсені. Свіжо змелена кава, дуууже ароматна і я бачу , що я мелю! :smilec:
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Ну є ж м'ясо сире, а є копчене, наприклад. Сире м'ясо треба самому готувати, а готове лишень порізати :)
    Хочу купити на пробу, а не уявляю в якому воно вигляді, тому і питаю.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Picasso

    Picasso Німий фільозоф :)

    бастурма вялиться, тобто сушиться на повітрі без термообробки :) якщо вона продається, ну то вже готова. А неготова то та що на тушці (м'ясо називацця. :))) ) або в розсолі лежить
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. pukhnastyk

    pukhnastyk Well-Known Member

    Є смачна серія крупнолистових чаїв "Edems" - пробувала і чорний англійський, і зі смаком манго, зелений, фруктовий - одним словом, смачні чаї. :good: "Dilmah" - то якесь сміття (або мені таке просто траплялось:pardon:), "Ahmad" & "Greenfield" не подобаються за смаком - перший ніякий, а другий має затерпкий смак. Серед чаїв "Heyles" подобаються "Плід пристрасті" та "Англійський аристократичний чай", не дуже подобається "Англійський купаж". :) Чай "Lipton" зовсім несмачний, одні "панти" (може колись і був хороший, тоді тепер - якась "підробка"). Але то всьо суто ІМХО.
    п.с. трохи я чайоманка. :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. Summer

    Summer Well-Known Member

    я теж, от недавно подарували чай від Амвей, але в пакетиках.... я так не дуже в тих пакетах, поки чекає своєї черги :)

    треба спробувати ))
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Summer

    Summer Well-Known Member

    так як і обіцяла пишу відгук про кефір Мої корівки від ТМ Галичина - добрий, не кислий, смачний, поки! буду купувати:)
    йогурт і вишневий і персиковий смачні, пахнуть кефіром, хімії не чути -на пакетах пише без ГМО, на кефірі не пише....
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Anastasia

    Anastasia Well-Known Member

    Справді смак чаю цікавий, нам подобається. Але навіщо в той чай додали "ідентичний натуральному ароматизатор маракуї" :nea: ?!? І що то таке взагалі, ото "ідентичний натуральному"?
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    а хто як відноситься до всякого роду "Актімель" чи інших напоїв для імунітету?
     
  13. iso

    iso Well-Known Member

    Для прикладу - цитриновий квас і сок цитрини;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. night

    night Well-Known Member

    Я відношусь позитивно. Але лише через смак. не думаю що він дійсно настільки корисний для здоровя і імунітету як рекламують. І дуже зручно собою в машині возити, як легенький перекус коли нема часу пообідати:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. nata-k

    nata-k Well-Known Member

    То треба так писати "для імунітету" Імунітету до того фіолєтово ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Anastasia

    Anastasia Well-Known Member

    Дякую за приклад, але щось далі не второпаю ;-/
     
  17. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    і шо? ті бактерії "імунітас" шо типа в ньому то лиш так?! ярличок?!

    зараз троха пю той актімель... типу як плацебо...
     
  18. nata-k

    nata-k Well-Known Member

    Цей рекламний хід побудований на широко відомому міфі про імунітет. Імунітет не можна "укріпити". Який він є, такий є.
    Але, нажаль, міф живе, бо ж іще купу всяких імуномодулятор продати треба :sad:.

    А бактерії мусять буди обов"язково у будь-якому кисломолочному продукті. До речі, сучасні технології використовують здебільшого генно-модифіковані мікроорганізми ;). Інакше б такої якості не досягнути.
     
    • Подобається Подобається x 6
  19. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    і ще деруть за це величезні гроші(( ті всякі імуно+ дорожчі за прості йогурти...
    але скільки памятаю свої зависання біля йогуртового відділу в супермаркеті - всякі
    імуно+ (не актімель) випускають вже більше 6-8 років... а ще хтось казав, що ГМО в нас недавно:)


    п.с. а хіба дійсно неможливо укріпити імунітет? а підняти гемоглобін? а провітамінізувати організм? :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. nata-k

    nata-k Well-Known Member


    Імунітет – це здатність організму чинити опір певним чужорідним агентам. Це виконує імунна система, основною складовою якої є різні види лімфоцитів. Їх властивості є вродженими і сталими.
    Якщо у людини нема імунодефіциту, то жодного втручання не треба. Бо нема сенсу.
    Імунна система здійснює високо специфічні реакції, які в результаті знешкоджують чужорідний агент. Зовнішні чинники практично не впливають на цю функцію.
    Покращити цю специфічну функцію можна лише з допомогою щеплень ;).

    Але в організмі ще існує, скажемо так, перша лінія захисту – неспецифічний захист: мембрани клітин, слизові оболонки і т.п. Це банальний фізичний бар’єр, який перешкоджає проникненню збудника у клітину. Якщо мова про віруси, які крапельним шляхом передаються.
    Робота цього бар’єру залежить від загального стану організму. Стресові фактори (голод, холод, перегрівання, загострення хронічних захворювань і т.п.) знижують міцність цього бар’єру.

    Але якщо людина повноцінно харчується, спить і тепло вбрана - то не треба нічого додаткового.

    Єдине, що є доведено. У холодну пору року варто вживати додаткову кількість віт.С. Це зменшує імовірність захворіти на грип чи ГРЗ після переохолодження.


    А гемоглобін - то з іншої опери :).
     
    Останнє редагування: 27 жов 2009
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)