Знак якості

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Багіра, 29 вер 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

чай, який ми купляєм... який кращий за якістю? запаковані я років 100 не купляю - їхній мильний смак мене нервував...(крім одного, який мені якось порадила Мавпусик, і то на одній виставці-продажі його купила, тепер навіть не знаю де продають.. "Heladiv") деякий час присіла на розважні... але вони спочатку були нічо такі, а тепер ,коли на них виріс попит - деколи таку фігню підсунуть...
    що пэте?

• Подобається Подобається x 3
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Чаї "Хейліс" досить непогані. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. syavych

syavych копач

кохфе :smilec:

• Подобається Подобається x 2
  4. night

night Well-Known Member

Мала необережність купити морозиво торгової марки "Рудь" Житомирського маслозаводу. На смак досить приємне. Але мене насторожив момент...морозиво практично не тане, і це при тому що в мене в квартирі близько 20 градусів тепла. І так протягом 6 годин.

• Подобається Подобається x 5
  5. Varvar

Varvar Well-Known Member

чорний - майський (крупнолистовий);
    зелений - "доброе утро" ..... з кусочками лимону або полуниці .... шкода, що немає без них (кусочків), бо іноді проїдається, а сам чай вроді нічого - дружина каже, бо я п"ю переважно чорний.

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мені особливо подобається "Плод страсти":)

• Подобається Подобається x 3
  7. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

купив нині йогурт "Галичина" з чорносливом (принаймні на пляшці писало, що він з чорносливом). Відкриваю, а усередині йогурт з полуницею. :)

• Подобається Подобається x 6
  8. Summer

Summer Well-Known Member

останнім часом купую чаї Ділмах, бо на упаковці написано, що виготовлено та упаковано в Шрі-Ланці, направду хороший чай -беру голд і крупно-листковий. Бо інших виробників читаю, що упаковано в Україні, а то трохи не те....
    а Хейліс дуже хороші чаї, особливо новорічний, але ціна зара, ціна....:sad:
    всіх цих на вагу аля чайні дома не купую, бо чути всякими штучними домішками, хімією....

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

а яке? :)
    колись обожнювала.. але і в ньому і у всіх наведених в цих дописах марках відчуваю смак мила... може то особливості пакування?
    щодо Ділма... виглядає він якісним, але програма "Знак якості" його "забанила".. за недоліки маркування, і що виходить що він в тій Шрі-Ланці не запакований і сам чай казали фєє - це про пакетики - брав ще участь майський, батік і ще якісь...
    і мені останнім часом чути від деяких.. але хоча б не чую мила...

10. syavych

syavych копач

Яке тьощі на день вчителя подарують - таке й п'ю :pardon:

11. night

night Well-Known Member

Купила на Метро баструму "Наш продукт" Житомирського мясного заводу. Дуже смачна і якісна. І нема відходів у вигляді спецій якими зазвичай обгорнута баструма. Ціна 140 грн. за кг. але воно того варте.

12. Varvar

Varvar Well-Known Member

буває таке .... певно просто ароматизатори всяких мильних засобів навчились робити так, що скоро навіть запах натуральних фруктів буде нагадувати мило :)

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

чомусь в мене асоціація, що вчителям часто дарують італійську каву.. не знаю чому...)) ну тоді файно)

мені особливо від чорних чаїв з бергамотом... ну вода з милом.... незрозумілий аромат... може хіба хто не знає як пахне чистий бергмот, то не помічає того...

14. syavych

syavych копач

якби ж то :sad: Переважно Нескафе чи Якобз, але і то незле... Принаймні в каві я не розчарований - можу пити практично будь-якого виробника, чого не скажеш про чаї...

15. perlei

perlei Member

Зазвичай купую чай Ахмад, ціна і якість помірковані. А нещодавно спробувала чай "Хейлис плод страсти", коштує дорожче, але смак справді особливио смачний!

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну то видно моїм вчителям так)) Нескафе не люблю... якесь воно штучне.. а тоті теперішні 3 в 1 взагалі повна фігня... а от Якобз то напевно найфайніша з тих, що в нас продають... )

17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Якобз не зле (тобто, краще за Нескафе однозначно, хоч це і не показник якості, бо від Нескафе гірший тільки "Кавовий напій з жолудів"), а ще є Carte Noire - теж непогана кава.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

15 гр.:) але він того вартий. Чорний, крупнолистовий чай з шматочками фруктів, але не "мильний" аромат.Мені мало які чаї подобаються. а от цей вже другий раз купую і задоволена.
    Щодо кави..У Макса в колєги по роботі жєінка працює на Галці.Кожного місяця їм видають пайки з розчинної і меленої кави.так от смак тої, що їм видають і тої, що в магазині суттєво відрізняється.Максу подарували пакет меленої кави і він привіз нам, так аромат вже три дні в квартирі стоїть обалдєнний!:)Та й смак...:good:

• Подобається Подобається x 4
  19. nlopes

nlopes Member

Сама з інтересом дивлюсь такі телепрограми про якість продуктів,що ми споживаємо, - корисно послухати.А після перегляду охоплює жах і зникає апетит надовго о_О.
    Добре,що сама полюбляю готувати, особливо, з домашніх продуктів від діда (молочко, сир, яйця, м"ясо,овочі та фрукти, зелень...). Проте, в холодильнику часто є готові пельмені,вареники,котлети,млинці, йогурти тощо з магазину. Щодо виробників цих продуктів,не знаю,кожному смакує щось своє. Але,не розумію,коли люди постійно щодня харчуються бандериками,мівіною,консервами і паштетами,супами з пакетів. Це свідоме самовбивство! Не сперечаюсь, доводиться це вживати на пікніках,в дорозі,бо зручно,чи вдома, коли треба поїсти нашвидкоруч.Але ж не настільки зловживати ...
    Альтернативою ковбасам (які я практично не споживаю) є котлетки домашні, рибним консервам - смажена чи варена риба. А який смачний компот із сухофруктів чи свіжих ягід? Навіщо ті хімічні води з бульбашками?(ніколи їх не п"ю - терпіти не можу)А ще, просто ненавиджу запах курей-гриль в цих прянощах.Фу! Ними ж легко можна отруїтись.
    До речі, нещодавно відкрила для себе каву "Жокей",особливо ароматизовану(?), досить непогана. Хоча, невідомо, яку насправді каву нам пропонують полиці супермаркетів. Проте,особисто я , від кави ніколи не зможу відмовитись:) Чула, що всі ці мелені зерна не зовсім кавові,а якісь невідомі обсмажені плоди. Не знаю...
    Чай обираю "Ділма" крупнолистовий. Не розумію чай в пакетиках чи гранулах - це ж сміття невідомого походження. Не розумію розчинну каву...
    А ще я чула, що фасовані в пакетики приправи - це суміш справді перцю і трав з порохом. Просто жах!
    Одним словом, як не крути, важко вберегти власне здоров"я в сучасних умовах...

• Подобається Подобається x 5
  20. Ніколи не пробувала бастурму. А чим вона принципово відрізняється від буженини чи шинки? Чому настільки дорожча?

а де твій аватар? :)