чай, який ми купляєм... який кращий за якістю? запаковані я років 100 не купляю - їхній мильний смак мене нервував...(крім одного, який мені якось порадила Мавпусик, і то на одній виставці-продажі його купила, тепер навіть не знаю де продають.. "Heladiv") деякий час присіла на розважні... але вони спочатку були нічо такі, а тепер ,коли на них виріс попит - деколи таку фігню підсунуть... що пэте?
Мала необережність купити морозиво торгової марки "Рудь" Житомирського маслозаводу. На смак досить приємне. Але мене насторожив момент...морозиво практично не тане, і це при тому що в мене в квартирі близько 20 градусів тепла. І так протягом 6 годин.
чорний - майський (крупнолистовий); зелений - "доброе утро" ..... з кусочками лимону або полуниці .... шкода, що немає без них (кусочків), бо іноді проїдається, а сам чай вроді нічого - дружина каже, бо я п"ю переважно чорний.
купив нині йогурт "Галичина" з чорносливом (принаймні на пляшці писало, що він з чорносливом). Відкриваю, а усередині йогурт з полуницею.
останнім часом купую чаї Ділмах, бо на упаковці написано, що виготовлено та упаковано в Шрі-Ланці, направду хороший чай -беру голд і крупно-листковий. Бо інших виробників читаю, що упаковано в Україні, а то трохи не те.... а Хейліс дуже хороші чаї, особливо новорічний, але ціна зара, ціна.... всіх цих на вагу аля чайні дома не купую, бо чути всякими штучними домішками, хімією....
а яке? колись обожнювала.. але і в ньому і у всіх наведених в цих дописах марках відчуваю смак мила... може то особливості пакування? щодо Ділма... виглядає він якісним, але програма "Знак якості" його "забанила".. за недоліки маркування, і що виходить що він в тій Шрі-Ланці не запакований і сам чай казали фєє - це про пакетики - брав ще участь майський, батік і ще якісь... і мені останнім часом чути від деяких.. але хоча б не чую мила...
Купила на Метро баструму "Наш продукт" Житомирського мясного заводу. Дуже смачна і якісна. І нема відходів у вигляді спецій якими зазвичай обгорнута баструма. Ціна 140 грн. за кг. але воно того варте.
буває таке .... певно просто ароматизатори всяких мильних засобів навчились робити так, що скоро навіть запах натуральних фруктів буде нагадувати мило
чомусь в мене асоціація, що вчителям часто дарують італійську каву.. не знаю чому...)) ну тоді файно) мені особливо від чорних чаїв з бергамотом... ну вода з милом.... незрозумілий аромат... може хіба хто не знає як пахне чистий бергмот, то не помічає того...
якби ж то Переважно Нескафе чи Якобз, але і то незле... Принаймні в каві я не розчарований - можу пити практично будь-якого виробника, чого не скажеш про чаї...
Зазвичай купую чай Ахмад, ціна і якість помірковані. А нещодавно спробувала чай "Хейлис плод страсти", коштує дорожче, але смак справді особливио смачний!
ну то видно моїм вчителям так)) Нескафе не люблю... якесь воно штучне.. а тоті теперішні 3 в 1 взагалі повна фігня... а от Якобз то напевно найфайніша з тих, що в нас продають... )
Якобз не зле (тобто, краще за Нескафе однозначно, хоч це і не показник якості, бо від Нескафе гірший тільки "Кавовий напій з жолудів"), а ще є Carte Noire - теж непогана кава.
15 гр. але він того вартий. Чорний, крупнолистовий чай з шматочками фруктів, але не "мильний" аромат.Мені мало які чаї подобаються. а от цей вже другий раз купую і задоволена. Щодо кави..У Макса в колєги по роботі жєінка працює на Галці.Кожного місяця їм видають пайки з розчинної і меленої кави.так от смак тої, що їм видають і тої, що в магазині суттєво відрізняється.Максу подарували пакет меленої кави і він привіз нам, так аромат вже три дні в квартирі стоїть обалдєнний!Та й смак...
Сама з інтересом дивлюсь такі телепрограми про якість продуктів,що ми споживаємо, - корисно послухати.А після перегляду охоплює жах і зникає апетит надовго . Добре,що сама полюбляю готувати, особливо, з домашніх продуктів від діда (молочко, сир, яйця, м"ясо,овочі та фрукти, зелень...). Проте, в холодильнику часто є готові пельмені,вареники,котлети,млинці, йогурти тощо з магазину. Щодо виробників цих продуктів,не знаю,кожному смакує щось своє. Але,не розумію,коли люди постійно щодня харчуються бандериками,мівіною,консервами і паштетами,супами з пакетів. Це свідоме самовбивство! Не сперечаюсь, доводиться це вживати на пікніках,в дорозі,бо зручно,чи вдома, коли треба поїсти нашвидкоруч.Але ж не настільки зловживати ... Альтернативою ковбасам (які я практично не споживаю) є котлетки домашні, рибним консервам - смажена чи варена риба. А який смачний компот із сухофруктів чи свіжих ягід? Навіщо ті хімічні води з бульбашками?(ніколи їх не п"ю - терпіти не можу)А ще, просто ненавиджу запах курей-гриль в цих прянощах.Фу! Ними ж легко можна отруїтись. До речі, нещодавно відкрила для себе каву "Жокей",особливо ароматизовану(?), досить непогана. Хоча, невідомо, яку насправді каву нам пропонують полиці супермаркетів. Проте,особисто я , від кави ніколи не зможу відмовитись Чула, що всі ці мелені зерна не зовсім кавові,а якісь невідомі обсмажені плоди. Не знаю... Чай обираю "Ділма" крупнолистовий. Не розумію чай в пакетиках чи гранулах - це ж сміття невідомого походження. Не розумію розчинну каву... А ще я чула, що фасовані в пакетики приправи - це суміш справді перцю і трав з порохом. Просто жах! Одним словом, як не крути, важко вберегти власне здоров"я в сучасних умовах...
Ніколи не пробувала бастурму. А чим вона принципово відрізняється від буженини чи шинки? Чому настільки дорожча?