От нещодавно мама оцет купила на маринування перчиків, грибочків і т. д. І ше пише на тому оцті "Чесний оцет". Та де там - підробка! Навіть запах не той. Ото тепер сиджу і думаю як він може вплинути на (вже замариновані в ньому) перці...Як буде несмачний перець, то сама піду шукати зустрічі з такими виробниками оцту. :girl_mad: п.с. маринований перець для мене - то основний антидепресант.
Сметана Драгобрат мені теж подобається. Але вона довго не стоїть, через 3 дні після дати виготовлення стає мені не смачна, а термін придатності 5 днів (якщо не помиляюсь) А домашня сметана добра як мінімум днів 5.
А от що цікаво: чим молоко дорожче, тим гірше. Спробуйте "Бурёнку" чи "Простоквашино" - смак як у сухого молока.
так це і є сухе молоко. інакше б воно не зберігалось до року часу.А те що пише срок годності пару днів те саме. Тільки за дорожчу ціну. Я для цікавості раз запарила і з пачки молоко з строком придатності рік і з пляшки де писало якщо не помиляюсь 5 днів. смак ідентичний. Та і наїстись таким молоком не вдається. Який би процент жирності там не писало.
Співробітник у серпні розказував: купила його мама у "Барвінку" на Науковій того оцту, зробила закрутки - смердять ацетоном; пішла у магазин і виявилось, що "Барвінок" вернув цілу партію того оцту до виробника; дзвонила до виробника їй сказали - щось змінювали (обладнання чи технологію) і "трошки" не дотримали технологію виробництва, але то нічого страшного . цікава та продукція драгобрат … подобається; здається найменша тривалість зберігання молока (3 дні) .... одного разу скисло - файний кефір вийшов, як з домашнього молока. сметана теж файна ("смак дитинства"), але у наші "краї" її не возять - лише пару разів продавалась .... бачив її у фуршеті "на розлив"
крім фуршету, буває у маленьких "районних" магазинчиках, але у обмеженому асортименті ... як правило молоко та сир (творог) нагуглив з одного форуму
ми брали на Шуварі в молочному ряді , останній магазин, я там завджи в них беру молочне, от мені і порадили новинку що вже не має поганих продуктів?
сьогодні отруїлася мороженими овочами... на ранок мала новину, що холодильник пустий, тай витягла з морозильної камери морожені овочі "Премія"... шо то було.. шлунок так ніколи не болів(( добре що коханий був поруч і носив мені воду, бо навіть поворухнутис ьне могла)
Багіра, виздоровлюй! який жах і шо там кидають в ту заморозку..... а десь писали, що всі продукти що йдуть від імені супермаркетів добрі... не правда то все і там хімічать і дурять
Рибко, домашні заморожені не шкодять (хіба якщо якщо були на момент заморозки зіпсуті або з процесом заморозки щось не так)
не знаю.... мені напевно зашкодило бо я їх засмажила...(хоча шлунок мій нормально реагує навіть на шкідливе) або через те, що незрозуміло шо там за овочі...
Тільки що подивилася передачу - жах... В тушонці м'яса нема, згущене молоко роблять зі шпалерного клею... Виробники, невже ви не такі самі люди, як ми? Невже думаєте, що вам це не повернеться? Невже у вас не залишилося ніяких людських чеснот?