Знак якості

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Багіра, 29 вер 2009.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

От нещодавно мама оцет купила на маринування перчиків, грибочків і т. д. :nyam2:
    І ше пише на тому оцті "Чесний оцет". Та де там - підробка! :sad: Навіть запах не той. Ото тепер сиджу і думаю як він може вплинути на (вже замариновані в ньому) перці...Як буде несмачний перець, то сама піду шукати зустрічі з такими виробниками оцту. :girl_mad:
    п.с. маринований перець для мене - то основний антидепресант.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

тільки спиртовий, без альтернативи!!!

3. pukhnastyk

а чийого виробництва? :)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

нашого, львівського....

5. pukhnastyk

так то і був наш, львівський...

• Подобається Подобається x 1
  6. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Сметана Драгобрат мені теж подобається. Але вона довго не стоїть, через 3 дні після дати виготовлення стає мені не смачна, а термін придатності 5 днів (якщо не помиляюсь)
    А домашня сметана добра як мінімум днів 5.

• Подобається Подобається x 4
  7. А от що цікаво: чим молоко дорожче, тим гірше. Спробуйте "Бурёнку" чи "Простоквашино" - смак як у сухого молока.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

беру вершки тої фірми - теж подобаються...

9. night

night Well-Known Member

так це і є сухе молоко. інакше б воно не зберігалось до року часу.А те що пише срок годності пару днів те саме. Тільки за дорожчу ціну. Я для цікавості раз запарила і з пачки молоко з строком придатності рік і з пляшки де писало якщо не помиляюсь 5 днів. смак ідентичний. Та і наїстись таким молоком не вдається. Який би процент жирності там не писало.

10. Varvar

Varvar Well-Known Member

Співробітник у серпні розказував: купила його мама у "Барвінку" на Науковій того оцту, зробила закрутки - смердять ацетоном; пішла у магазин і виявилось, що "Барвінок" вернув цілу партію того оцту до виробника; дзвонила до виробника їй сказали - щось змінювали (обладнання чи технологію) і "трошки" не дотримали технологію виробництва, але то нічого страшного о_О .
    цікава та продукція драгобрат … подобається; здається найменша тривалість зберігання молока (3 дні) .... одного разу скисло - файний кефір вийшов, як з домашнього молока.
    сметана теж файна ("смак дитинства"), але у наші "краї" її не возять :sad: - лише пару разів продавалась .... бачив її у фуршеті "на розлив"

• Подобається Подобається x 4
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

а де в нас ще продають ту продукцію??

12. Varvar

Varvar Well-Known Member

крім фуршету, буває у маленьких "районних" магазинчиках, але у обмеженому асортименті ... як правило молоко та сир (творог)

13. Summer

Summer Well-Known Member

ми брали на Шуварі в молочному ряді , останній магазин, я там завджи в них беру молочне, от мені і порадили новинку :)

що вже не має поганих продуктів?

Останнє редагування модератором: 13 лис 2009
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

сьогодні отруїлася мороженими овочами... на ранок мала новину, що холодильник пустий, тай витягла з морозильної камери морожені овочі "Премія"... шо то було.. шлунок так ніколи не болів((
    добре що коханий був поруч і носив мені воду, бо навіть поворухнутис ьне могла)

15. А ми самі морозимо ягоди і зелень, овочі ще не пробували. Тьху-тьху, все нормально.

16. Summer

Summer Well-Known Member

Багіра, виздоровлюй! :)
    який жах і шо там кидають в ту заморозку..... а десь писали, що всі продукти що йдуть від імені супермаркетів добрі... не правда то все і там хімічать і дурять :sad:

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Рибко, домашні заморожені не шкодять (хіба якщо якщо були на момент заморозки зіпсуті або з процесом заморозки щось не так)

18. А чому тоді фабричні шкодять?

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

не знаю.... мені напевно зашкодило бо я їх засмажила...(хоча шлунок мій нормально реагує навіть на шкідливе) або через те, що незрозуміло шо там за овочі...

20. Тільки що подивилася передачу - жах... В тушонці м'яса нема, згущене молоко роблять зі шпалерного клею... Виробники, невже ви не такі самі люди, як ми? Невже думаєте, що вам це не повернеться? Невже у вас не залишилося ніяких людських чеснот?

а де твій аватар? :)