Знак якості

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Багіра, 29 вер 2009.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Таке враження, що останнім часом змінився склад розчинної кави "Галка" - смак інший і мені щось від неї не дуже добре стає (шлунок раптово може розболітись). :crazy: (а перше такого не було:nea:) Хтось знає з чого тепер роблять ту каву? :)

2. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А поділіться своїми вподобаннями щодо масла. Того що масло. а не спред. Я останнім часом беру добряну 82%, ніби нічого таке, але інші продукти добряни мені так щось не дуже.

• Подобається Подобається x 2
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

нє... просто люди з села мусять багато працювати... навіть більше-пахати... не кожна людина з великого міста навіть може це уявити.. бо не всі мають родичах по селах, особливо гірських, а якщо й бувають там, то здебільшого на лижі приїжджають, а не в час копання бульби.. чи як влітку - хто тримає корову, свиней, вівців.. то треба цілий день щоб то все обходити...
    ну і ше ті причини, які назвав iso...
    знаю одного хлопаку що розвозить ту Галичину по магазинах - казав що з Галичини пє тільки йогурт "Галичина злаки" і то.. зрідка, бо воно заледве допустиме, а решта трутка повна...

згадала м ше за йогурти дольче - одна краска... раз попробувала і більше не хочу...

• Подобається Подобається x 5
  4. Summer

Summer Well-Known Member

о теж згадала, йогурти питні премія, не знаю мені вони віддають хімією....

як каже мій знайомий, з жолудів :pardon:

5. night

night Well-Known Member

Не купую всі напівфабрикати, заморожену рибу, згущене молоко (після того як в знаку якості почула що туди добавляють клей для обоїв). маслини. Перестала вживати соки Сандора і все що на них схоже. Перейшла на соки Одеського заводу з харчування для дітей. Не вживаю ковбас і сосисок нашого виробницьва. Краще купити м'ясо на базарі і щось собі зготувати. Не купую готової продукції в супермаркетах. Особливо кури гриль, після того як взнала від знайомого який там працював що їх навіть не миють особливо перед приготуванням. Майонез там розбавляють а в салати дають продукцію в якої вийшов термін придатності.

• Подобається Подобається x 6
  6. Varvar

Varvar Well-Known Member

не перебільшуйте значення другої частини тої назви, їхні соки зовсім не кращі, а може й гірші, ніж

• Подобається Подобається x 4
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

чула м, що якась журналістка влаштувалась на роботу (під прикриттям) на кухню супермаркета... казала що там просто ужос(( але чи писала після того статті не знаю... (видно небепечна штука - така дискредитація супермаркетів і їх антиреклама)

8. syavych

syavych копач

Погоджуюсь з Варваром, соки Одеського ще гірші за Сандору, принаймні апельсиновий точно.

• Подобається Подобається x 1
  9. night

night Well-Known Member

а до чого тут пребільшення. Тут іде обговорювання про те хто що купує і чого не купує і яка альтернатива. Я ж не рекомендую їх вживати і не рекламую як найякісніший сік.

10. Summer

Summer Well-Known Member

то шо там в супермаркетах на готовці роблять і як ТО роблять просто жах, скільки кажуть не купуйте того! мало того , що прострочене, так і хочуть ті супермаркети ще і продати цю продукцію....
    ще напишу не купую всієї продукції Фанні, то така хімія, не знаю чи писала вже, в нашої викладачки кіт йогурта тої фанні не їв навіть....
    і ще вчора купила живий кефір добряна, брр то знову оцет :sad:, а пише живе 3 дні.... він не пропав , зробила оладки, але, але застерігаю на всяк випадок :)

11. Varvar

Varvar Well-Known Member

це лише порада, враховуючи, що певний час існував стереотип (може і зараз) про те, що завод дитячого харчування просто не може випускати неякісну продукцію ....
    я не кефіроман :) (дуже рідко вживаю кефір), але на смак у частині кислості "жива" добряна і галичина (яку Ви також оцтом назвали) у пластмасових пляшках та картонних кробках мені особисто та моїм родичам-знайомим нагадували радянський кефір і квасне молоко. Схожий, але менш виражений присмак має біо-баланс. Ну і "нам" кисленькі вони подобались більше інших.
    Складається враження (може помилкове), що Ви просто любите кефір з нейтральним смаком, без кислинки.
    А от страшенно квасним був (один раз пробував точно не пам"ятаю) "Щодня" чи "Фанні" - просто неможливо було пити.
    Це все виключно про смак, про якість і взагалі відповідність назві "кефір" судити не можу, хіба виходячи з терміну зберігання.

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

викурена сигарета зкорочує тривалість життя на одну годину, випита пляшка горілки- на один день, звичайний робочий день вкорочує на 8 годин. От і думаєм що більше шкодить:))

покоління призвичається. Люди як таргани, звикають і призвичаюються до всього. Ми ж уже сильно відрізняємся імунною системою від тих що жили 500 років назад

ну принаймі щоб судити про стан чужого здоров'я, а тим більше давати поради завумні, потрібно орієнтуватися в питанні. Можу сказати що в їжі я перестав бути перебірливим з часів студентського гуртожитку. На сьогоднішній день відчуваю збої в організмі лише від поганої горілки (від заводської бодуна не маю навіть після випитої 0,7), від фруктів-овочів з підвищеним вмістом нітратів (настає революція в животі) і від чогось протермінованого. Від інших продуктів і напівфабрикатів дискомфорту не відчуваю, тому і не роблю великої проблеми з цього. Просто не купляю те, що не смакує або те що огидне на смак

13. iso

iso Well-Known Member

Сер. тривалість життя в україні десь 58 років. Около 40% курців. Кожен курить 12 сигарет в день. Тобто кожен день віднімає 12 год. від майбутнього життя. А якщо б усі раптом кинули курити -яким би став середній вік Українця. А ще як би пити кинули. Жоден бюджет не витримає.о_О
    А таргани то вже зникають.:cry:
    Picasso, цілий день стараюся на роботі виглядати мудрим. А так хочеться іноді побути самим собою:pardon:

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

то ті зникають що їли екологічно чисте. Покоління, так би мовити, не пристосоване було після них. А ті що гризли все підряд ще живуть і здравствують. Три тижні назад побачив одного в себе вдома. Не знаю звідки він забрів, але тікав жваво... але недовго. Удару тапочком не витримав, але не думаю що то від поганого харчування :)))

15. Varvar

Varvar Well-Known Member

16. Summer

Summer Well-Known Member

я не люблю кефір, але заставляю себе ....багато зі знайомих каже те саме про Галичину .... не я одна, спочатку як тільки вони викинули ту новинку на ринок, купа реклами -воно було дууже добре і я купувала, але тепер купую -оцет, то для чого мені дальше таке купувати? :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  17. syavych

syavych копач

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну сметани зара доброї нема... і нема з чим вареники їсти...:sad:

У кожній сметані є добавки. А спосіб перевірити простий, вийміть сметану з холодильника і поставте у тепле місце. Натуральна сметана зрідне, магазинна буде і далі густою.

19. Summer

Summer Well-Known Member

є така сметана файна Драгобрат :), просто нині купили дуууже файна, може поки нова?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а "президент" як?

а де твій аватар? :)