Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) І знову в 3 поверхи Хто кого? Суперова гойдалка!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) pampyshka, манюня - чудо Продублюю чужі слова : останнє фото просто супер :radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Поїхали, Дмитрику! Ні, Дмитрику, воза я не потягну... Лелеки, лелеки летіли далеко, Дмитрик за кадром: "п-р-р-р"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Я хочу на озеро Світязь... Петрик, Світязь, тапки...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) знайомтесь! це ми через кілька хвилин після пологів це ми на природі, коли нам було 2 тижні - на таткові так ми спимо, коли нам був місяць ми посміхаємось в віці 1 місяць 1 тиждень а так ми пасемо коників в 1 місяць і 10 днів
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) мій Ромчик з татком "я ліпше знаю":bazar:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) 3 вересня Соні виповнився один рочок, свічку задула мама, дитина ніяк не могла зрозуміти що від неї хочуть, дивилась на вогник, махала пальчиком «но-но»і казала «кх-кх». А на цьому фото видно зубки,:radist: Вибачте за якість, «фотограф» з сестри ніякий:ninja:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Продовження обговорення шукайте на Дівочих посиденьках