Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Це моя нова машинка! || В три поверхи: Ну прям Айвазовський! Халепа! Шедевр готовий, йду митися!
Відповідь: Сімейний фотоальбом (фото наших рідних та близьких) отаке моє мацьопство,мій синочок- Захарчик
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ось так Юстинка забавляє Мартина А він і задоволений :p
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Завстидали...:o На старт, увага... Марш
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) В дворі катаємося з гірки Дуже дбайлива дівчинка! Спочатку на руки вхопила, а потім на землю гепнула... Морозиво...холодне...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) З липневих світлин: поки спав, виповнилось 2 рочки... бабусин тортик вихідний в горах Бержень задивився на граючих діток улюблена справа біля Будайського Палацу Додому час...На площі Святої Трійці
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Улюблена іграшка!!! Мама має годину відпочинку. :radist: Крутимо парасолею в різні боки...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мамо, я вмію стояти а я на роликах вмію впала Ну і ще
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) "Татку,та перстань,та шо я тому капоту зроблю?!"-на дачі А це ми на день незалжності ввечері вибралися до центру Татко подарував нам квіточки...:o Просто так..."Мелочь-а приятно"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) -Цікаво,якщо відпущу руку,я впаду ? -Впав... -Ого ,скільки навколо цікавого можна знайти :p
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ось і моє маленьке чудо то вся сімейка дома - день перший а оце фото з серії "відчуй себе ксероксом" а оце ми мамі посміхаємся... таааатова доця...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Пампушко, останнє фото ну просто СУПЕР!!!