Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ще такі ми буваємо) А це я лишила дитину гратись на коврику,пішла на 10 хв. на кухню,прихожу і застаю таку картину: коврик розібраний, а малий сповз з коврика і телєк дивиться)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) тут ми любимо проводити багато часу........... а це прабабусі з бульбочкою допомагаємо. Вона у відерко кидає, а ми з відерка
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ми знов в Карпатах. Марія просто щаслива. На озері Синевир годувала форельку. От-таке то озеро велике. На водопаді Шипіт. Бідна дитина змерзла.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Наш відпочинок . Дві жабки А ось і третя :p Спортивна дівчина... і просто красуня :o А я трішки посплю :rolleyes:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Так ми купаємся бабуся познущалась з панамки і зробила з внука Папу Римського
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Як ми відпочивали на мисі Сарич. Анжеліка заснула... Жара... Спала голясом. Виходжу з палатки - чайка вгості прилетіла.:rolleyes: Анжеліка наплавалась і відключилась. Добре, що рюкзачок з нами, бо на гальці твердувато... Ух, смачнющий помідор..., закусує бубликом... Поплавали, і виходимо на берег... Дівчинка позаду нас дуже гарно з нами бавилась, показувала, як працювати руцями/нозями, пірнала...; доці було цікавіше біля діток, ніж коли ми самі. Одне з улюблених занять - збирати камінчики... Тільки треба було пильнувати, бо всі пробувала на зуб.:8: Красотулька!:rolleyes: Крабик каже: "Привіт!" Нечемний мяч кудись поплив...:dance: Тренуємо спинку. Ловимо мячик. По дорозі додому...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Така фотографія зворушлива. Обожнюю таких мацьопок - спить собі солоденько дупцьою догори...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Поки мамка потягувала пiвасiк, закуска потихеньку зникала... :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) У нас новий імідж - Софія змінила зачіску А це займається улюбленою справою - закупляється в супермаркеті
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) і...купила собі акварельки...Коли персональна виставка?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) виставка,мабуть, у Горобчика вдома - ексклюзивний розпис на стінах чудова дитинка!!! особливо мені подобається друге фото
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Акварельки дійсно купляли, але для племінниці, яка розмальовувала потім Софію (добре, що не стіни). А я вже подумала, що Ви у Львові і бачили нас у супермаркеті, а Ви просто уважні.
Показала Петрові забавку, тепер він тягне всі можливі листочки і питає чи вони клеяться Дмитрик втомився... Тату, давай політаємо...