Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) to moderator: фотки робила 600 по довгій стороні. не завеликі??
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А так ми зараз топаємо довольні зі своїми ходунками
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Так нас сестричка на машинці катає А тут ми щасливі на качельці
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ото все дитина навчилась за два тижні що була з дідом :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) У нашої Соні є "каваляр" правда на місяць молодший:ninja:, учора від нього передали подарунок - медведика, як дитина ним тішилася, і гладила і пригортала до себе.(вдома іграшок м"яких повна хата). А ще я замітила що Соня буде руденька, волосячко аж золотом віддає.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Давно не показував своє маленьке чудо. Ой, мамусю... 887x900 jpg, 146 Кб Ги...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Пеппі довгі косички ) ще б панчохи
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Машуня на відпочинку в Карпатах. Зголодніла після розмальовування половини бази фарбами та вугіллям. Ще тут не малювала... Ото краєвид! Ммм... Які вуха!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) День народження Юстинки ! Свято починається :dance: ! Подарунки-це завжди приємно Апельсиновий сік.. ,а обіцяли шампанське :no: Настрій -супер :radist: Співати я люблю :p І маму теж люблю :rolleyes: Далі буде...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Продовження... І танцювати я люблю :dance: А ось і торт ! Потрібно загадати бажання... Загадала.Тільки ,щоб звершилося:rolleyes: Гарне було свято .
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Дякую ,Маюночко! Так приємно чути .:dance: Бо ,тільки і чую: -Викапаний татусь
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ми повернулись!!!!!!!!!!!!!!! Ось фотозвіт з Любчикових відвідин "мома" (моря) Перше входження у воду От це так "моме"!!!!!!!! "Політаю" по водичці Смачна динька От розсмішили Моя Анджеліна Джолі... така ж губата і в темних окулярах Я знайшов "паку" (черепаху) Довга дорога додому
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Свіжі фотки мого "маленького"чуда!!!