Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Просто вона вона в нас полюбляє машинки,літачки....тому і купляємо....даруємо...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) парочка фото з телефончика мамине Сонечко зима, хххолодноо
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Кажуть люди що давно моєї доці не виділи "Ну і що, що я в гарному платті, все рівно хочу в пісочницю!" "Мамо, а шо то таке росте?" "А так я танцюю"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Женічка, а у нас такий самий возик (навіть кольори такі самі).
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Syavych, доця просто красуня, така лапуля
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Пригрілися в тата на колінах Хочу спати... Ось так солодко ми спимо
не можу не поділитися цим фото Млію від нього Тепер пояснюю У Валерії на морі трапився курортний роман :ninja: З Тимофієм (так звати кавалера ) зразу якось зійшлись :moskali: ранок починався з їдальні, коли Валерія з Тимофієм віталися - таких ніжних обійм та поцілунків навіть наш папа не отримував И Тимко так ніжно завжди гладив Лєрусині щічки, що навіть посторонніх та картина зворушувала Лишився тільки спогад та кілька фото
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Котя i Мiсто Хронiки продовжуються. Чекаємо на тiтку бiля кафе. Вже дочекались, обiдаємо в кафе ось таким:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) мама, тільки попробуй витягти мене з шафи...............
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Я не хочу купатися!!! Мені і так добре. Так вже хочеться до школи!!! Моя улюблена фотографія.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) -Не сьогодні,завтра,все одно вазон буде мій ... Ще два дні тренувань і ... .
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мама пісеньку співає, а дітьо регоче! І підспівує О так синок тримається, коли гамає!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А ми вже самі співаємо...:p а то ми в театрі.... МАМА!!!! Там ЗЮК (Жук).... Кіта пане...(квітка пахне)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Так моя малеча в 5,5 місяців вчилася сама в ліжечку сідати :cowboy::D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) АЦе моя донечка Марічка і я (нам вже 3,5 місяці)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ось така Надюшка вже велика :radist: