Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) не страшно було до такої манюні вгості йти?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Я точно знала,що здорова,мала теж здорова,та і знала,що йду до похресника http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=353853&postcount=1527 Я першу фотку видаляла,чого вона знову з'явилася?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Питання не поясните? Нащо вам прикметник від похресника? "Хресний" - це не прикметник, це прикметниковий іменник. І так називають хресного батька. Похресник інакше - хресний син. Почитайте собі ось це: http://uk.rodovid.org/wk/Термінологія_родинних_зв'язків Оновіть сторінку. То може бути ваш кеш. Щоб вже зовсім оффтопом не було, то додам кілька фото. Беззуба посмішка.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Я ж так і написала- маю хресного,а перед тим стоїть слово сина,а то я зовсім запуталась,думала,правда щось не те кажу... А сторінку обновляю і всеодно та фота є- дві однакові,тільки першу я видалила,а вона знову з'явилася...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Добре, що взуття втигли з прогулянки зняти. кумедно виглядає короткий рукав і шапка... То на лижному курорті?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Taк моє 7-місячне Чудо сам може стояти в своєму ліжечку(однією рукою фотографую, іншою страхую)
Оце я такий вже козак був! Штефкові перші кроки А я на морі! Та то манюня так радів! Аж танцював! В перші дні він хвиль боявся, а то вже останній день, він у море залюбки біг
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Остання фотка мені нагадує змагання з культуризму:D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Нє,то ми після купання на деякий час одягаємо шапочку,щоб вушка не протягнуло. Але ви мене розсмішили
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Про вушка на АБФ відповів, а що розсмішив - приємно, деякі форумлянки злитися починають...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Не можна так писати. Хресний - батько, якщо син, то хресний син. Отак складно й просто.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Давно ми не показувалися подружка ходимо Ух скіки всього. Треба "порядок" зробити
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мартин поставив собі за мету перекинути вазон,який стоїть біля ліжечка. -Дотягнусь чи не дотягнусь... -Ще два кроки і він мій ...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А поряд з Софійкою моє маленьке сонечко Катеринка.:o
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) :radist::radist::radist:Другий день народження......:radist::radist::radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А машинка це трофей чи подарунок.. для дівчинки:o