Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Я піду в далекі гори... Погляд з висоти. На сіні можна і перепочити. Дощик вже закінчився. Сон на вершині. Подивись як тут гарно!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) така погода кака, і ми вирішили провести малесеньку фотосесію:p кожного дня у нас є ритуальчик - одягати щось на себе і любуватись в дзеркалі погляньте, яке дзеркало обціловане цьом-цьом-цьом ой, яка ж я красуня а танцюю як!!!! красота ЯКЕ ЩАСТЯ БУТИ МАМОЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ото доця нашої Юльки. Гарно росте!
Ой ти, коню мій... Фотка 2006 р. Яні 2 роки. А я бабці помагаю, вареники наліпляю. 2006 р. Миколай прийшов, солодке приніс. 2006 р. Ну, ще раз на гірку - і з пасочкою додомцю. 2007 р. Йде пасочку святити. 2008 р. Смакота!!! 2007 р. Уф! Вийшло! Окрема подяка чоловікові за допомогу з фотками!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) В нас новий бейбісітер і він нас вирішив вчити на ноцьо ходити... Ото насмішили, дідо!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Окi, троха фоток вiд нас Баба привезла суконочку з Мексики, чим не мала Мексiканка? (таки нiчим) Музiка дика :D Ми були в парку, де є своєрiдний фонтан, там бабрались дiтиська i дорослi. Бiльше фот самого фонтану у "Вашi Фотографiї" А тут Котя
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мама, я нiцього не бацю А це на дит. майданчику, де їй намагались видерти волосся А це на майданчику бiля дому, моя пташка "лiтає"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ваша Котя просто красуня ото хлопців будите ганяти! А вашу Маруся-мама так і хочеться зацьомати,лапатуся така Такі всі дітки гарні!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Такі ми були красуні на хрестинах в братчика А це такі кавалєри біля нас крутилися
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Просто лапонька !!! А яка засмага ... Мартин в захопленні !
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А-а-а! Мама, рятуй! Софія хоче цілуватися!!! Мама не йде - треба втікати Відправляюся з мамою в дальнє плавання Ми прийшли на обід! Тато, дай пива! Така спека! ...тепер можна і поспати... Так я перший раз пробував малинку Татова і мамина перлинка
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Як би це побільше в рот запхати, поки мама не побачила! О, а це я ще не їв? Напевно смачно!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) З моїм похресником,йому в понеділок було 4 місяці,а він ващий від моєї принцески
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Хресний - це хрещений батько. А ви маєте похресника, Натусю.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мартусю, незнаю чим допомогти :no: Так ми бавилися в Жевжику Софійка бавиться глиною