Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Горобчику, такі класні фотки і дітиська просто безподобні! А в Каті в басейні улюблене заняття мочити дупцю і дивитись як з трусів вода тече А то татко такого мудрого дитину навчив
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Наш "кузен" Лев (Наспівуючи) Земля в илюминаторе, Земля в илюминаторе видна...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Це наша Анничка на прогулянці З улюбленою лялькою Справжня кобіта!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Я покупаний, чистенький! ААААААА я голий, не знимкуй мене!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Марта2 ваш Ернестик просто чудо !!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Дякую! Всі наші дітки то маленкі чуда!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ото точно!!! Тут є фотка де я в сукенці для годування
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Маленький капітан . P.S.Левандівко,я відчуваю,що зараз мені прийде від Вас ПП :ninja: .
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Зорянівонько, який вже Левко дорослий! Я ще тебе пам"ятаю дитиною, потім побачила вже твої весільні фото, а вже й синочка маєш! Здається, тільки недавно народився, а вже такий великий в мами на ручках! Швидко час біжить... Ось пару наших фотографій: відпочинок у бабусі (але з минулого літа) Це мочимо ніжки в Пд. Бузі: Карапуз, в мене аналогічно! :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) В кого капітан, а в кого і розбійниця. Ей ТАМ, на верху!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ой, ну тобі ще не набридло знимкувати?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) ще трохи) Віктор з Романою (дочка форумчанки Ані)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Так, з Пісочного, пляж "Лісової пісні"