Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мама, дивіться я гантельку з квіточок зробила Татко, ти чого руки простягаєш. Квіточка, то, МОЯ!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ой цікавенько! А що то в нас там на землі лежить? А у мене квіточка... але он чого це сестра до сусіда заграє? А... зато квіточка яка Ото старий. Думаєте як в Юліани квітку не відібрали то я віддам?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мамо, я пірат! Підсліпуватий та однозубий. Але ж вона довго прицілюється... У маминому капелюсі. Ділитися не буду. Я попередив.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Якщо ви мали на увазі мої фотографії, то в моєї дитини не п"ятак.....
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ну що, я вже чистий? Чи ще мити будете?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ну що Ви..? У жодному разі! Уникаю персоналок на форумі. Я - про явище. ЗІ: іноді посилаю Данила "помити п'ятачок" (щоб ніхто ТАКого не бачив).
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мама, здоров!!! (хустина з іменем)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) То замість коси, тим часом?! Шуткую.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Короткий фоторепортаж з 2-ого дня народження Любчика Мамо, ну коли вже гості прийдуть?! ВОНА прийшла............................... Ну як ми Я запізнилася - в Любчика вже є інша........ Без коментарів...................... Любове, що ти зі мною робиш?! Ну так і бути - любіться, а я погамкаю....... І я тепер задоволена.... НУ І ТОРТИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ми святкували день незалежностi, це один з вихiдних, на пляжi, озеро Мiчiган. Котя одразу знайшла собi бойфренда по сусiдству, не розгубилась Це ми в шопiнг центрi, гуляли, мочили ручки в фонтанi
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Це п'ятниця, ми з татком гуляли по мiсту
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Це просто капець! Ну така вже гарнюня дівчинка! А мама - то нема слів! Модель!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) ДЯКУЄМО!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСІМ ЦЬОМКИ-БОМКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) І ми цьомкаємо вас!!! дуже файні фото!!!
Малий шофер А це наш підвіконник перед приходом татка. Марко вдень малює, мама ввечері миє І так по колу.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Кізонько невже Котя уже ходить? А то була у відпустці і здається щось пропустила. Якщо я не помилилася, то вітаю ВАС і дуже радію за Котю. Тепер буду мучити фотками з відпустки. Софія знайомиться з водичкою Перевірка плавального апарату в маленьких водоймищах І тепер у велике плавання Ми уже не боїмося купатися у ванні
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Це ще не все Софія мала на відпочинку товариша - Назарчика нашої Галинки Віддай іграшку, по доброму прошу Ах так, тоді я кепку заберу Ану знімай парік Іграшку віддав, ну то беру свою шапку, а то ще сонячний удар отримаєш
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Дивитися мені в очі А я дівка мамчина, цілуватись навчина Дальше no comments, бої без правил Ну і дружній поцілунок на прощання. Все таки свого добилася