Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) І ми сюди покажемось Ось так ми погамали кашку Але ми ще й чемно вміємо їсти. Ось пробуєм відібране в мами яблучко Ну а коли все вже згамали ще можна погризти ліжечко ckorpionsha, знаю я вас а звідки пригадати не можу
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ви вже вибачайте за якість-фотографували мобільним телефоном. Пів дня шукала цю фотку Ми були в гостях і Анічка заснула в татка на плечі
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Стараємось Циця-кращий помічник в тій справі
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) На вихідні було дуже жарко :p А в неділю мали святити віночки.......
Ой, тату, що мені твої фотографії, ти краще подивись які дівчата пішли... Давай, тату, фотографії подивимося На горшку сидить король... Петрику, покажи мені ще цирк Піду в Петрика забавки позабираю
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) ми сьогодні були на річці, поки я загаряла, моє чудо міцно спало. а це маленьке чудо моєї куми
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Файно виспались - задрімали перед випискою а прокинулись - два місяці.:D:D і мамі ніяких клопотів
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Nata, такі малята в тебе безподобні Особливо від молодшого балдію
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) :D Головне - режим з перших днів. Тоді і виспатись можна і по хаті шось зробити:p
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) -Ти,подивись,яка чорнява дівчинка на велосипеді ? -Чорнява?.. Ну,не знаю... Моя мрія-блондинка :rolleyes:! Блондинка, брюнетка:cowboy:...яка різниця ? От, велосипед у неї -оце мрія :p!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Як в кіно..справжні голівудські актори
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) "Маленький принц" Super MAX Мій ласкавий і ніжний звір...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Обалдєть,які фоти! Вам напевно професійний фотограф їх робив?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Так, то була наша перша фотосесія. Яку ми успішно витримали
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) У Вас, напевно, мобілки немає...? А з брудним п'ятаком робили?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мобілка то є, але от мамі до проФФФесіонала далеко!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Соню, дуже красиві фото, особливо мені сподобалось де мама Ви цілуєте малятко, так ніжно