Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Гм... Татко заснув,а так хочеться ще з ним побавитись... Татку,ПІД"ЙОООООМ!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Привіт, давненько нас тут небуло. всі так підросли, змінились!!!!!!!!!!! а ось і ми, мамина маленька Шихиризада
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Я хотіла щоб вона сама спробувала їх зїсти, а вийшло, що вона бавилася
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) На підлозі? Чи вона завжди там їсть? Навіяло: Кошка Мой дом для вас всегда открыт! Здесь у меня столовая. Вся мебель в ней дубовая. Вот это стул - На нём сидят. Вот это стол - За ним едят. Свинья Вот это стол - На нём сидят!.. Коза Вот это стул - Его едят!.. Кошка Вы ошибаетесь, друзья, Совсем не то сказала я. Зачем вам стулья наши есть! На них вы можете присесть. Хоть мебель несъедобна, Сидеть на ней удобно. Коза Сказать по правде, мы с козлом Есть не привыкли за столом. Мы любим на свободе Обедать в огороде.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Я передбачила, що все буде брудне, а підлогу легше вимити ніж двері і стіни
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Вітаємо з поверненням! Ваша Настя теж подорослішала! Така мила дівчинка!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А ось і наша Вікуська(зліва).Це на дню народженню нашої мами
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А ми з татком ходили в пісочницю :radist:
Дорогі батьки!В весільних фотках всім чомусь не поставила плюсика.Та ще виправлюсь.А от тут не стрималась.Всі лялюськи дуже файні.Кожен по своему(особливо сподобались там де вони ще дуже мацьопкі).На фотках вони особливо класні всі без винятку Найбільше хочу побажати вам і вашим діточкам головного як на мене-це здоров"ячка.Не хай ваші дітки ростуть вам на втіху.А також великого терпіння.Адже вони Ангелята коли зовсім маленькі або коли сплять.Але як би деколи вони не "діставали"-без НИХ наше життя НЕ МОЖЛИВЕ!!!! Улянка!У вашого малого такі звабливі очка.Ото дівчата за ними колись пропадати будуть
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Які ми солодкі, коли спимо... Отакі очка солодкі...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) О, вії надзвичайні! Перейшли нам у спадок від бабусі через татка.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) перед випискою з пологового потрібно добряче виспатись а тут нам вже 2 місяці
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) це я з Юрасиком))) Юрік у власному "боліді"...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Яка серйозна мадам.... Як добре у мами на руках)