Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) я, як і п.Левандівка, спосіб знаю :D:D:D:D:D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Отак ми самі полунички гамаєм І вболіваємо,,,,,,, оле-оле-оле
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Доброго ранку,мамо Так ми бавимось
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Якщо хто за нами скучив, то ось ми На Батальній: дві Катрусі "Як добре, тату, що ти зробив ремонт, на такій стіні мені краще малюється..."
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) :8: Треба нашому таткові показати, бо він на нас сварить за відпечатки брудних рук на стіні. Ну а за таке-е-е...:8:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) такі зосереджені! Це ви на розвиваючих заняттях? А яка суть того завдання з фасолькою?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ось такі ми юні архітектори :p А ку-ку!:ninja: Вгадайте хто то?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Уявіть, ми лише перед Паскою ремонт зробили, до того стіни дитину не цікавили, а коли вона здогадалась що олівці і там малюють, то домовились з чоловіком не сварити, а просто пропонувати папір, ватман... Але Катя малює всюди і тим малюнком на стіні пишається найбільше, то поки хай малює, а потім чоловік все гарно замаже. Дивіться як вона старається Так, це на них. Це гра для розвитку моторики. Спершу з тої корзинки "вийшов" ослик, зі всіма вітався, а потім дітям роздали мішечки з фасолькою, щоб ручками перекласти її в миску, а потім годували нею ослика. Ще вибирали серед білої фасольки чорну і рахували кому скільки попало чорної, тоді ручками переклали все назад в мішечок...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Одного разу наша старша доня взяла печиво з шоколадом і дбайливо розмочивши той шоколад взяла акуратненько і від дверей до вікна всю стіну замастила і себе, звісно, бо як без того - ми як то побачили...ви не повірите, але ми сміялись (просто в неї така мінка шкодна була, що годі було стриматись), то вона підбадьорена такою реакцією вирішила "повторить успех" і наступного дня червоним косметичним олівцем знову промалювала ту саму трасу, (а то попереднє татко вже встиг замалювати ), я думала в мене інфаркт станеться - чомусь перестало бути смішно
На минулому тижні у любасика була фотосесія.... КУ-КУ!!! Портрет ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!! Ах, як пахнуть... ЖУККККККККК!!!!!!!! 3456x2304 jpg, 4815 Кб Мамо, літачок, там живе "дудо Коля!" 775x1164 jpg, 667 Кб КУБАБА!!! 2304x3456 jpg, 5024 Кб То ся змучив!!!!! 965x1448 jpg, 1079 Кб
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) П. ЛЕВАНДІВКО, ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Пробувала моя дитина самостійно їсти чорницю: наїстися не наїлася, зате досхочу повипачкувалася Після такого їдження прийшлося Софію відправляти у ванну, а кухню ще раз вимивати
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Нє. То з квасолею Монтессорі получаїсі: Луччє строго по інструкції.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Це ми з татом на мотоциклі катаемось А це вже на свому транспорті
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Крууууууууууууууто!!!! Таким дитинством мало хто може похвалитись!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Весь в мамуню! Дуже файнюня ваш Любасик, коли сміється! А то все такий серйозний солідний мужчинка...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ой, нарешті хтось сказав, що на маму зхожий, а то всі "Викапаний Юрко!"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Як на мене, Любасик завжди був дуже схожий на вас, ще з маленького! Тут все ваше-очка, носик, уста, вушка, овал обличчя...хіба помиляюсь? Ну, хай ваш татко цього не читає...