Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) -І довго мені ще так сидіти? -Ой,а ти хто ? :eek:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) то ми збиралися на прогулянку: не хоче фото - заглядає надвір, там так цікаво після прогулянки так сам відпочивав АЖ ЦІЛИХ 10 хв
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Софія вирішила бути електриком і перевіряє чи працюють лампочки
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Сиджу, нiкого не чiпаю, їм авокадо i шкiрки з нього... Час вiд часу розмацькую все ... так для настрою Маммаааааааааааааааа, аааааааааааааааааааа, чого забрала шкiрки вiд авокадо ааааааааааааааааааааааааа Ти мене не любиш i не розумiєш, зараз позбираю свої памперси i пiду геть! Я вже щаслива, мама, треба було одразу в бассейн брати!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) koza-dereza, яке у вас чудо! можна закохатися
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) знайомтесь,це мацьопка-австрієць,за яким я доглядала з 5 місяця його життя до 2,5 рочків! звати Константін))) "..а хто це моїй Оленці подарував квітку?" ми ідемо гуляти....а де ж ми маємо присісти? " о,найшли мякеньке місце,можна перекусити і чогось." Отаке воно маленьке чудо! так за ним зараз скучаю! воно мені за 2 роки майже рідненьке стало))))
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) http://picasaweb.google.ru/akosmeda/yLDbsI А ось і наш відпочинок в горах в наметі:bazar::bazar::bazar:. Було супер!!!! Всім раджу так відпочивати.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Закарпатська обл. Великоберезнянський р-н., гора Яворник. Там є притулок для туристів, домик, але в наметі прикольніше.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Кльово, і рюкзак для переноски класний!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Нажаль в нас стара модель. Але є ось такі http://rukzachok.na-ostrovke.ru/product_info.php/products_id/999
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Кізонько, Котя справжнє ЧУДО!!!!!!!!!!!!!!!!! Думала, що тіко моя Софія така замазура, але Котя її "переплюнула"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Так, вимагаю рекомендацій з планування таких симпатюлічок, як Котя і Софійка у їхніх мам на на гілці про планування!!! Я теж хочу таку доцю-лапочку!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А нас тато вчора купав. Ой, я на то навіть не можу дивитись... що не зрозуміло що то дельфін? ууууу, який хитрий. То моя нозя!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Всі ваші фото дуже гарні, але найбільше сподобались Вечір біля вогнища і Ось такий я! Супер!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Угу, ходимо двано до таких приглядаємось. Правда, ще нема для кого...