Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) КРАСОТУЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!! КАВАЛЄР!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Фоторепортаж з недільного відпочинку. Вперше нозями по водичці А тут вже і руцями Це як завжди ми кудись пнемося Таткові масаж - це святе Заглядаємо за дітками І показуємо як ми вміємо самі пити
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А ми ходимо по-подвіру і збираємо урожай в рот А ще, заким мама була на роботі тато нас погодував трускавками і не додумався зняти новесенький рожевенький костюмчик.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) І ми водичку ду-уже любимо,Софія ціла б у воду влізла,але мама не пускає
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А нам вчора був місяць! Спочатку мама міряла на сина шапку з дашком - вийшла в нас "Дуня": Ну а потім вбрали в бейсбольний костюм. То то вже справжній хлопака получився! А то нас поклали "коні пасти", але ми вирішили, що на колінах нам зручніше (чи то животик вже завеликий і не впускає... )
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Лоял, в тебе такий модний пацан!!! а на фотці "дуня" таке враження,що він зрозумів,що з нього зробили "дуню",такий розуміючий погляд
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) :D а то я думаю ого ще недавно пузатіком бігала :D, а вже таке чудо збоку
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) То зимою фотографували?.. Чи в сталевари готуєте? Льолік! Я б на місці Вашого чоловіка образився: де ж ТАК можна татові гени ігнорувати!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Старша татова доця Та й зрештою на кого йому ображатись
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Льолік, останнє фото просто АУТ!:D А ще Ваш підпис відразу внизу, так відповідає картині! Максіку 1,5 місяці
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Не знаю чи сюди фотка, чи в сімейні фотоальбоми.... Ч/б - чоловік в дитинстві, ну а на кольоровій Соля рік тому. Це на рахунок того що чоловікові ображатись немає на що :p
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) ТО БЕРЕЗЕНЬ МІСЯЦЬ, А В ХАТІ ЗИМНО....