Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! - Офіціанте, вилочку принесіть! Ось яку я машинку роздобув! Все несу в сім'ю
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! отакий Олежка вже довгий))) отакий уважний))) а то Владька і його старший друг-дружище... дивляться в одну точку, як з кулька дістають цукерки))) ода воді!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Познайомимось? Це мій Максимчик. Пару днів тому бавились з ним і показували один одному язика, так тепер він думає шо то добре і постійно його (язика) висовує:p
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Навіть не знаю чи ми відносимось до маленьких, чи вже великі чуда. Знайомтесь: Анна Марія (татова доня) і Юліана Софія (мамина)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! І ми маємо нові фото View attachment 957 View attachment 958 View attachment 959 Ось така в нас блакитноока блондинка росте
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Ну, тоді і я похвастаю : Тим більше, що меншому з чудес сьогодні два рочки :radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! доцька робиться дуже хитрющою А настрій має файний завдяки пісеньці Ангелятко - ввечері танцюємо всією родиною! :dance: А гривка така крива - бо то я нині так її обстригла
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! http://foto.rambler.ru/users/vera.sotyrchak/1/ а це ми ось такі вже великі
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А нам сьогодні 3 місяці. Так ми росли: Сидить в слінгу і заглядає.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Анничці дуже подобається свято Миколая! Найбільше подарунків цього року отримала саме вона...декілька днів доводилось їх розглядати, приміряти, а дечим посмакувати...