Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Передивлялась фото Любчика - згадала його перший ДН І як ми змінилися за рік
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Анна Марія Наша Андріанка почала ходити А так ми бавимось на підлозі
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А це муж з маленьким Гуком(він так синочка називає-Маленький Гук) З бабкою(мамою) З бабкою(свекрухою)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Отак ми збирались на ґрадуацію Анни в садочок
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Дякую Маюночко - втішили мене добрим словом
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мама купила мені бандану.....але вона мені щось не подобається
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) - Мартин, дивись, яка гарненька дівчинка , іди познайомся . - Мам , ну...я соромлюсь...:shy:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А отакі ми були в 9 місяців Правда давно то вже було, аж не віриться........
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) "Їжачок-їжачок, дай мухоморчик": "Не поняла..., а чо не можна???" Ну а від цієї фотографії я просто млію...такі благородні оченята
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Е-е-е-е-е!!!!!! Куда? А ми? Правильно, Мартин, молодець! За то Софії не соромиться!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Яка була гарна погода на початку червня, ми гуляли на голяса, ляпотааа....(Максимчику 1 місяць) Тут я і брателло Лев (кузен) Я пампарс потім теж зняв! :shy: Так мене хрестили Після хрещення, можна розслабитись....і зняти краватку! І ясне діло поспати
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Тю..якийсь він не модний..в мене така самісінька бандана..і тако передайте Панадолочко,Вашому синочку,шо баба Іспанка во точнісінько таку саму банданку має і по Карпатах з нею лізає
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Назарчик має своє кріселко Їли трускавочку Покупалися Так я вже вмію повзати
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) то ми з племінником дивимося телевізор...і заснули))) але пульта всеодно не віддає! мужик!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Вона нам не сподобалася тому що, коли ми її купляли, то продавщиця хотіла йому її одіти, а нам це, ух як не сподобалось....Піднявся дикий крик, і бандану викидав з каляски....Але зараз, тьфу-тьфу-тьфу все нормально, ходимо, блатуємо:dance:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мартину сьогодні 10 місяців :radist:.