Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Яке плаття,який бант,а які ОЧЕНЯТА !!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Девушька із жюрналя Така мила дитинка. От вам і живий приклад того, як можна бути маленькою принцесою і при тому виглядати на весь свій ОДИН рочок (це офтоп для гілки про випускні в садочку, але не могла стриматись :shutup: )
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Всім привіт! От ми і повернулися з відпочинку.... Тут Катя в аквапарку Мій маленький метелик
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А тепер киця От так мою дитину люблять турки
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) я так бачу ми з Вами в один і той самий час танцювали на міні-диско в тому ж клюбі веселі ці турки дуже!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Та ну!!!!! Ви також були в Фуглі? От раніше би я знала!!!!!!! А ви з якого числа там відпочивали? Я з 17.05 по 31.05
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ми 4 червня повернулися, Вашу доцю я запамятала на танцях моя хоч ще молодша, але витанцьовувала на рівні Ось ще одне фото, тут вже видно, що це Фугла
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Точно! Ото би раніше знати, що ми разом відпочивали(((
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Класно прогулювати садочок, коли є файна компанія. Нє?:radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Взагалі-то...ми не разом...нас тойво...нас змусили :shutup: чєеееееесна! Ну все - то було останнє фото, а то щось розійшлась
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) пан Samojlovu4 змінив свідомість форумлян(ок) назавжди. віват ще думаю, пару разів перед сном зайду подивитись на красунечку. вся у маму. повний позитив.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Кізонько, в Вас бесподобна дитина! Ті оці такі як два моря... На мамуню схоже
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Оце ми вчора гуляємо Бавимося в Жевжику
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А так ми купаємся, вода 30 С, я би в таку не залізла, а малий так товчеться, що все навколо мокре
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) МІЙ СПОРЦМЕН А це називається: "Любчику, посміхнись, мама тебе зазнимкує" - "ХА-ХА-ХА"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Горошок, бобошок... Ой, мама прийшла, може нарешті дасть їсти