Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А то наше маленьке чудо вперше в вишиванці
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Очей не можу відвести з того манюні в вишиванці
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ось таку маленьку коліжанку мала на морі наша Юстинка (в капелюшку наша доця). Ця маленька дівчинка спокійно лазила по пісочку, а потім їла мамину цицю люди на пляжі фотографували, аби показати родичам приклад як треба дітей доглядати... І ще фото з моря:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Яка мавпуська прикольна! Я так розумію, кавалер у вас вже є?!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Галинка, твій Назік з Софою Горобчика друзі чи ви вже посваталися?!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Все правильно, і пластунка, і проводить заняття в "Жевжику"... А нам скоро буде рік (через якихось там 9 місяців ) і ми також будемо там займатися!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Дякую! Кавалєрів багато, але Софія ще в роздумах , хоча на форумівці вона щось дуже заглядалась на Любчика Улянки.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) На разі друзі, можемо і звами дружити
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Та просто вона давно Мартина не бачила. Завтра буду їй нагадувати, а то всім кавалєрам тіко голову крутить. Ото вже ті дівки!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Та я не проти, але Надійка з Куською.....:shutup: :shutup:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А де ви на такого мацьопу вишиванку знайшли? Такий Прікольний!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Я ,напевне, вже десятий раз повертаюсь на цю сторінку ,і все не можу намилуватись вашим синочком.Ну просто КРАСЕНЬ !
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) R&B - то мій стиль. ЙОВ!! Ну і "МІШКА-КОСОЛАПИЙ" теж поки що "моє"...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Привiт, це моя красунечка на свому днi народження
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Боже мій! Яка краса! Улянко, то в малого кедики? А де їх продають?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А моє "маленьке чудо" в мене на аватарі. Вже, правда, не таке маленьке.