Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Дві красуні А де фото переднього плану - купа хлопаків біля ваших ніг?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ще трошки терпіня і буде вам ЩАСТЯ! ...шкода, що так швидко ростуть!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ось такий Мартин задоволений ,поки мама гойдає . А ось такий,коли вже потрібно іти додому .
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Годиня 7.30 ранку, але декому зовсім не спиться... Ура-ураааааа!!! День народження настав!!!! Ну от...подивимось, що тут у нас?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) а це ми знайомимось із "Жевжиком", "освоюємо територію". (якість... ) я про фотки. щоб не дай Боже про "Жевжик" не подумали
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) отак ми вміємо і любимо гойдатися отак мамі квіточку зірвали а це ми на пл.Митній перепочивали
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Кульбаба - це улюблена квітка моєї доні. Пора і нам з Вами всіма познайомитися. Доню звати Яна, їй 1 рік і 4 місяці.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А оце під час хрещення Після того дали вина, яке нам дуже засмакувало (причастя). Але було мало і ми довго плакали - просили ще...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) ще кілька фоток кажете, Черновецький знову мер?... ану кличте його до мене :D :D :D :D :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Постригла мама.... Мама, я теж такий хочу.... (тулився як до рідного )
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Та ж історія була -і вирішили купити(мала вже другій рік на ньому їздить):bazar:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) вчора Максик робив вигляд, що вміє сидіти фото з телефону, тому така якість :no:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) угу... в 4,5 міс важить більше 8 кг, а ріст 64 см якщо я точно важу і міряю
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Полковнику, ну ви мене і тут застидали ....:o
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Замурували... А так все починалося: Знайшли дівчата одна одну: наша тільки би всіх і замуровувала, а подружка аж пищить від радості...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) "Татко, дивись, я вмію ходити!" "Ну і бався собі своїм фотіком" "Добазікалась... Тепер мушу тутка сидіти..."