Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! О це так комедія! В нас також є схожа фотка тільки татко фотографував(підпільно!!!)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! і ми похвалимося :shy: це перший день життя View attachment 838 це на хрестинах доця співає: View attachment 839 наше янголятко View attachment 840 фотомодель росте View attachment 841 збираємось на прогулянку View attachment 842
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! І я хочу своє маленьке чудо показати!!! Це чудо звати Настуся і їй 28 листопада буде 1 рік:radist:! Тут нам 5 місяців.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Підкажіть, будь ласка, як мені вказати, що мені сподобався чійсь допис. А ось знову мій НАСТУЛЬЧИК!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Як обіцяла, фотки зі слінгом. Цій дівчинці майже 7 місяців. А це ми.:p
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Моя Настінька і я бажаємо ВСІМ вдалого дня!!!! ПОСМІХАЙТЕСЯ ЧАСТІШЕ!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! ось і закінчився ще один день. моя малеча ще щось вовтузиться у ліжечку, але очка вже сонні. солоденьких снів, надобраніч.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Сьогодні ми справляли Настин четвертий день народження. На фото разом з двоюрідною сестричкою. Навіть - чудо - за цілий вечір жодного разу не воювали :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Вже 4,5. Минулого літа, поки не постригли, виглядав ось так: Цієї весни так:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А очі зараз такі: Сама часом не знаю, якого вони кольору. Ніби більше зелені. Але часом якісь сіро-голубі. Хоча до трьох років були сині.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! http://picasaweb.google.com/akosmeda/TlJDlI02 А ось і ми. Познайомимось!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! От так моя Настуня тяне головку А такі ми ходимо гуляти В суботу ми приєдналися до християн Готуємось до купання:D І після купання:D Спимо в тата на руцях
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А це моя Котя, крiм каши, яблучок та молочка вона ще їсть свої нiжки!