Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ура! Мабуть літо прийшло! Дуже смачна травичка!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Поки мацопа спить виставляю її перші фотки. Це нам 1 день А це нам 2тижні.Настя після ванни Тут Анастасії пішов третій тиждень А тут Насті виповнився місяць і вона вдягається на свої хрестини
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А трошки більших нема? Бо я лупу вдома забула...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) ТАК то на аватари приготовано. Нє?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Того року Петро вперше виїжджав на природу. Зголодніла дитина. Ось так це виглядало збоку... (а з неба падав дощ)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Sorry!!!Це я так давно цим не займалась,що розівчилась правильно виставляти... Тепер,здається,вийшло
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) глянула на фотки Черепашки, згадала, яка моя Валерія смішна була на хрестини от докази
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) http://picasaweb.google.ru/akosmeda 2 квітня Данилко здійснив своє перше сходження в гори.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А це ми, нам сьогодні 2 місяці. На фотках нам півтора. Це ми так з собачкою спілкуємось: Не виходить у мене ніяк велику фотку загрузити
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Настуся з бабусею через годину після народження.Навіть не віриться,що так змінилась всього за 1,5 місяця
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) І зовсім не смішна,а просто справжнісінька маленька принцеса !:rolleyes:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) От, заїлися улюбленою стравою - кетчупом... Ви лиш не подумайте, то ми з таким задуманим виразом дивимося мультфільм про Тома й Джері... Мамо, дай цьом!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Бо Ви перші лінки берете. А Ви опустіться донизу і візьміть нижній. Тоді буде велика фотка.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Привіт усім! А то ми так в цьому році вибралися на природу з наметом на кілька днів А з ранку треба обов,язково переглянути пошту На скелях А так ми не можемо дочекатися гостей на день народження А вот зараз почнем святкувати:radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Лілю, ті очі певно не одну дівчину зрозуму зведуть....така краса не можу налюбуватись...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Привіт! Вітаю уродинницю! Скільки вашій панні? А де ви в горах, ще й на кілька днів? Подивились із захопленнямі на ваші , і на фото Хельги-тож вирішили і нам помандрувати в горах Матри на ці вихідні!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Нашій вже три стукнуло. Та взагалі ми в гори не рискнули вперше з наметом виїхати, а сиділи в Винниках на " Чортових скелях",але тепер і в Карпати не страшно