Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) типу чистимо зубки нам 11 місяців!!! :radist: :radist: :radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А чи знайомі вам "занудні" личка цих милих карапузів? :p
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) а ми вже доросли до гойдалок та карусельок! із сестричкою по садочку гуляємо:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ось такі маленькі принцеси. І принц знайшовся...наразі один на двох
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Ось знов ми Любчик годує "гобубів" Мама, так я позую? Позичик "тачку" (в Стасіка на ДН) Хочу на ручки!!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) форумлян(к)и, я люблю ваших діток. так настрій поліпшується після перегляду цієї гілки
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Вибачте, ще трохи нас Гномики - гномик-натур, Любчик і Дзвінуся Любчик "пече" пасочки Змучився...ну і довга та подорож... (нині у Стрийському парку...Дитяча залізниця) Соку хочеш? Грибочок присів на пеньочок
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Мені Яринка більше на Славіка схожа Занудо, то обидві ваші принцеси? Старша дуже на вас схожа То ми так нині рятувалися від сонця З коханим татуськом: І то з татком, вже вдома:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) На цьому фото моя лише одна і то якраз та, котра не схожа А та маленька принцеса, котра на мене схожа - це доня Карапуза P. S. Сьогодні це вже вдруге мені кажуть, що Юстинка на мене схожа :shutup: :ninja: Добре, що мами мають перевагу 100 % впевненості в тому, що дитина їхня
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Тепер в Каті своя хатинка, шкода, що мама не дозволяє там ночувати любов...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А ми відсвяткували треті уродини. Ось так забавлялися діти Менший в той час пригощався хлібом А це наш торт. Мама з татом півночі ліпили
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Оце торт!!! Сила!!! Нато, а з чого ліпили, бо шось не можу догледіти?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Це мастика із сухого і згущеного молока. Розмальований... харчовим барвником, бо бавитись із соком буряка вже не було коли .
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Сьогодні ми з Мартином зустріли нашу форумчанку з чарівною донечкою . Ви бачите ,що означає справжня жінка. Софійка відразу почала спокушати Мартина.А він як справжній мужчина :cowboy: і не протестує.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) От, ми таково дупу миєм під краном!