Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Петро везе Дмитра святити паску, а кошики віддали мамі "Віддай, то мій кошичок..."
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) І моя кралечка ходила пасочку святити "Ну і що у нас там на обід ?"
Христос Воскрес!!! ось такий був Великодній ранок. У суботу Юстя собі розбила чоло, а потім вже пішла святити пасочку
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Наше дитя вперше побувало в горах! Купа вражень та емоцій
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Вчора у дворі на качельці P.S.Фотограф Зануда .
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) І в нас нові фотки.... квіти для мами Катя в віночку
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Хотіла написати просто,що фотографував дЮже занудний фотограф
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Двері відкривай! Фотограф прийшла!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Добра юшечка була, тільки ложечка мала... Щось та зупа ніц не тримає, поїм поки ніхто не бачить
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А це моє маленьке чудо І трохи старше чудо
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А це ми сьогодні позували для мамусі
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) А це ми сімейством сьогодні ходили у Парк культури ім. Б. Хмельницького Любко з зайцем На "Грибочку" Довольний, як слон На "Юнзі"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Гарна була екібана, поки Любчик не побачив її ... ми звідти тікали....чесно... Любчика друг-кореєць
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Юстинка після водних процедур "гніздиться " спатки
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) Цуденька мої на спацері. Йдемо на відкритя фонтану.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! (дітки форумлян від 0 до 7) супер водій... Вікторія на гірці...(йдемо звідти тільки з плачем!!!:8 квіточки.... Господинька... Букет для мами...