Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Koza-Dereza, фотки у вас вийшли супер!!! А оце ми, тільки вчимося так сміятись.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Аскорбіночко!!! Вітаю ще раз з народженням синочка-молодшого Фото чудові!!! А ось доця з мамою нарешті вже
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Поки наше малятко росте в животику, викладу фото плимінничка обожнюваного - Левчик 2,5 міс.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! I знов моя Катiнька Це вона купалась позавчора, була дуже серйозна! Додано через 2 години 29 хвилин Додано через 3 години 14 хвилин А це мiй зай сидить вже! I не дай боже нiкому покласти вiдхилити її на спинку! Крику буде повна хата! Вже сама тримається руками за крiсло, пiдтягується i сiдає.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А це моя маленька принцеса - Вікторія! Тут нам 1 рік! Додано через 13 хвилин Завтра вивішаю фотки,яка вона тепер! Додано через 2 години 25 хвилин Поки маю можливість покажу як ми вчора купались!!! Це нам вже 1 рік і майже 4 місяці!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Це наше нове ліжечко.Ми навіть удвох поміщаємось...:D Ми готуємося святкувати свій піврічний ювілей...:p Ось яка я вже велика
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Котоподушка. Ви колись бачили такі промовисті очі ? а у котика ?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! це мала намагаэться шось розказати мамsы Додано через 1 хвилину це мала намагається шось сказати мамі
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Людоньки, а я то думаю де поділась така прикольна гілка!!! Щось я пропустила інформацію про її переміщення. Раз почала шукати, але моя дитина той процес перервала. А сьогодні таки знайшла, та то купа позитиву. Дивлюся і тішуся, як ненормальна. Всі такі класні. І тільки чоловіка, що пару секунд дьоргаю: дивись, а то Аскорбінкині козаки, а то - Заряни, а то - Уми, а то красуні Ніни, Олі, Гуцулянки, Росинки і т.д. Ну, дуже -дуже все супер. Такі маленькі, а кожен вже - індивідуальність. Думаю світле майбутнє з такими дітьми нам забезпечене. Додано через 12 хвилин А нашому Данилкові вчора було 2 місяці. За ті два місяці виріс на 9 см і поправився на 2300г. От так і ростем...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А це моє"велике" чудо:radist: ! : Це ми ще в роддомі,тут нам рівно один день Це ми перший день вдома,спимо з татком:D То ми купцяємось з татком і бабусьою Після купання пасемо з бабусею коні:radist: Ми нямаєм І спайкаєм