Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! то вчора ми з Любасиком гуляли І так ся змучили, що ледве в чужій калясочці не заснули
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А то ми топлес А так ми вперше користувалися пультом А так феном
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Все, на нині остання, обіцяю...:agree: :agree: :agree: :o :o :o Любко в ролі "руского парня Івана з гвоздікой та гамериканським прапором на чолі":moskali: :cowboy:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Юстя пішла з дідусем в магазин.Я наказала,щоб чіпси їй не купували . Дідо пообіцяв,але відмовити улюбленій внучці не зміг. Прийшли додому. Питаю : -Що їла ? Чіпси ?! -Ні ! (в один голос з дідом- партизани :ninja: ). Але всі докази не зїла (факт на лицо...) :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Подивилая я на красуню Гуцулянки і свою захотілося показати. Ми сьогодні шапочки примиріяли, так вже хочеться літа, щоб всякі панамочки носити Отака маленька панночка А це ми хуліганимо
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Давно вже ми не показувались Виправляємо цю сітуейшн Отже, 22-го березня Валерія стала вже ну зовсім дорослою панянкою (2 роки - то вам не жарти :bazar: ) Найголовніший подарунок був зроблений заздалегідь - приїхала бабуся з Бродів :radist: потім прийшли гості, всі дружно бавились (ну... майже дружно :o :o :o ) і, звичайно, їли торт :radist: Валерія вправно задувала свічки, але, як справжня жінка, не забувала при цьому позувати перед фотокамерою тож в ці моменти дули свічки батько та двоюрідна сестричка :D :D :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Дивлюся я на фото Гуцулянки і не можу надивитися - СУПЕР!!!!!!!!!!!!!! І фотосалону не треба, а треба Левандівку
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! а це наступнорго дня після ДН. Розбирали подарунки і бавились ними тут трохи зголодніла гімнастка а тут ми на прогулянку збиралися
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Наконец-таки, разобралась с фотографиями... :radist: Деточки на причале. Сынуля и племяшки... Вот, такое "чудо" еще водится в Черном море...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Можно сказать... редкий случай, папа выходной. В детском игровом центре.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Вікторія вчора... Збираємось купатись... Купаємось... Жучок цьом-цьом... Smile... Мама, ну ти сьо...скільки вже можна...мене фотографувати Після купання в піжаму і ........за ноутбук...на ЛФ