Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Я за гратками сплю, заточила мене мачуха, та ще й руки закувала (Тут Котi 1 мiсяць ) Ось так ми прожили першi два мiсяцi, у мами на животi.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Ніно, ми аналогічно - поближче до циці рідної. Ех ті Катерини... А тут Катюні 4-5 місяців і улюблений на той час зайчик (зараз лежить в кутку, Катя не звертає вже навіть на нього уваги)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А так у мене в рочок слюньки текли... (а пальчиками я зубки добував)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А такий я виріс... (тут 2,5) Це вже не слюні на светрику, це вода...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! мені вже здається, що такими маленькими діти не бувають. лише в чиїхсь об"єктивах...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! То не тільки Катерини так живуть Ми також перші 3 місяці тільки так спали и їла мама також так
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Ми теж так жили... тільки фотографії на плівку роблені, а сканувати звісно лінь.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Які ж вони всі малюсіньки!!!)))))) дуже гарненькі! мами молодчинки!