Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Я зацінила вашу шапочку. Мені дуже сподобалась. Нам таку файненьку прислали але замаленьку
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Юлічка, во мій малий. Як на мене, то схожий з вашим племінником!?)))
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Мій тільки що як побачив, питається : "а шо то за калтинка?" ,шо то за дитинка?" )))) Всівся мені на руки ....і помагає писати)))) Йой,як я люблю таких карапузіків!!!!!!!!)))))
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! це ми так любимо бавитись: я корчу Тугарушці рожиці з другого боку скла, а він регоче та повторює за мною. вже всі дверцята обслинили.:radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Людоньки, а пам'ятаєте того коника шо в Улянкиного Любчика є? Бачила такого на Південному (також зі спинкою) за 190 грн.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Це мій синулька,тут йому 4 місяці!!!:radist: :radist: :radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Ну ви подивіться на маленького бомжика, позамазуване, босе на одну ногу, зарядками бавиться. Я порозвішувала його одяг, приходжу а він вже його стягує потрошки. А то ми приїхала з прогулянки. А такі ми сьогодні, вчора мама нам трохи помоделювала стрижку, бо волосся в нас багатенько, всі кажуть "Яке гарне волосячко має дівчинка" То хлопчик - кажу я.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! "З картинки" маю кращу. Обережно! 1795x1205 jpg, 1522 Кб Але то тре окрему гілку-репорт робити... Багацько тих чуд вчора "побачив".
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А скільки ваш малий має рочків? А на фото скільки? Дуже красивий хлопчик!!! Тьху-тьху-тьху.