Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Дякуємо:radist: :radist: :radist: !!!!!!!!!! Так класно, що ще в когось є маленькі Любасики! !!!!!!! Дякуємо!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Сьогодні нам прийшла посилка - купа радості: Андрійко вміє виставляти з ротика тільки два передні зуби - подивіться зблизька на фотографію - так добре видно, який він зайчик з двома зубками
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! в мене День народження - 10 липня, а в мого синочка - 14 липня. Ми теж два Раки
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Я не можу не похвалитися які чудові шапочки подарувала нам Галинка, вона їх сама звязала. Тішуся як дурний цьвочком :radist: :radist: :radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! І в мене 14 липня!!! Як їй класно в тих шапочках!!!:D Така солодка-солодка дівчинка
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Так, нам 3 місяці - жовтень 2006 року А то ми вже народний артист з погорілого театру Це ми "шпійон"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Я шось з трьох нічого людського не можу підібрати, тому покажу з чотирьох...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Що дівчинка, то дівчинка - макіяж, зачіска, прикраси..."все дела"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Ой не кажи!!! Тоді то всьо ше були "цвєточки", а от зараз - я мажусь кремом пищить шо і їй треба, потім - туш, і в кінці блиск на губи. Я тобі кажу...дєвка... а ше про духи забула і про антиперспірант...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! "Туво" то ми Девід Бекхем А то випробовуємо качельку,що мамця з татком купили 23 вересня 2006 року
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Подарували на роботі, коли народила малого. Знаю, що купували на Добробуті.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! моя манюнька сопе в дві дирочки, а я замість того,щоб теж подрімати, на форумі сижу:radist: тут нам десь пів рочку
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Красуня!!! Деколи так шкода шо не можна додати декілька карм... А то ми в 6 місяців... вже з двома зубами... А ше таке постійно в пів року робили...напевно біднятко не наїдалась...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Я жаждрю... в наш такого нема. А я так люблю такі шапочки файнюні для дівчаток на весну/осінь.