Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Какер: - місяців 10-11 Тут вже два з половиною роки: Місяць тому:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! ......... Фото з мобільного. Не картайте за якість. Зате вже вміємо на ровері їздити!!! І дуже любимо!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Знайомтеся - Данилко. 2 дні після народження.Був маленький зайчик... 1 рік. Став маленький хрюшка..
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Це мiй збiдований зай хреститься. Кликав маму кликав щоб я врятувала. А мама... поганка, все фотки робила, а зая маленького мучили
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Давайте знайомитись. Це Данилко. Перша фотка з пологового, а друга - з хрестин. Це було цієї неділі і за ці два з половиною тижні ми вже наїли от такі щічки!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Це з Батальної Впізнаю по залізній кліточці. Т-т-т красень малий Додано через 53 секунди І ми Риби, ми 13-го Додано через 53 хвилини Ой і постільна білизна в вашого манюні така ж як і наша!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Всім привіт. Ми теж до вас. Наша Анжела. 25.09.07. в день виписки - така манюня через 14 год після народження 30.09.07. шостий день вчора, 3.10.07. - вибираємось зі слінгу. Перший раз випробовували вдома.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Акушерка (домашня) показує деякі вправи, що можна робити з малечею. :dance:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Але ж всі симпатятка! Навіть не віриться, що і моя колись такою маленькою була... View attachment 630 У вересні, годує білок у Стрийському парку View attachment 631 View attachment 632
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Привіт! Я Анничка. Це перше фото - ще з пологового, а останнє зроблено десь місяць тому, коли мені було ще 4 місяці...:p
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Мій племінничок. Нам 1 рочок))) і так ми розбираєм подаруночки)) Це ми гамаєм святковий і перший в житті тортик))) А тут ми п"єм сочок за власне здоров"ячко))) От такий я вже дорослий мужчинка, во)))
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Це моя малеча! нам тут 2 місяці! Додано через 7 хвилин тут нам 32 хвилини