Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Ну й лялі в нас пішли! Мушу своєю похвалитися.:o 5 місяців А я сидзю :p ..., так ніби! Яка гарна киця, ... хочу! Ку-ку, де ти? А хто за мною?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Просто супер Слів нема - така красуня :radist: ) а в нас теж така книжечка є )
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Наш татко купив кульку Софійці - радості не було меж Треба ж все на зуб попробувати
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Яка ж у вас гарна лялюся ! А зубки справді вже має?Нам уже 6 місяців.а ще ніодненького немаємо .
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А це нас чоколядкою пригостили, так як мама чоколядки не дала Софії, вона її вирішила з обгорткою згамати
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Та ні зубків не має, хоча минулого тижня всі ночі капризували, рятував знеболювальний гель для зубів, але їх все не видно. Взагалі ми їх чекаємо ще з 3 міс.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! всьо ....дівчатонька, а вже вар"юю. Вибачте, як комусь карми не додала ...всьо, я тепер точно вирішила мати принаймі 4 дітей) і щоб були такі гарнюні, як тут))) Все, не буду на ту тему більше заходити, то точно до весілля не втримаюсь Всім чмоки .....і діткам Вашим нехай Бозя дасть здоров"ячка і щастячка... І ангелики нехай завжди будуть поруч
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! І правильно, життя таке коротке, що треба насолоджуватися ним "тут і зараз", а дітей народжувати, коли є велике бажання і любов!!!!!!!!:radist:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! От я думаю, щось таке близьке по духу, по світосприйняттю, по відношенню до людей. А то мій рідний рак знайшовся (26 червня), я завжди кажу: "Раки-найдобріші люди!!!!!!!!!!2 (я народилася 30 червня)
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А в мене чоловік рак, народився 16 липня, а доця 16 листопада, він 1976р., а доця 2006 р. Якась магія цифри 6. І це не єдине що в них спільне. А, ще ми з чоловіком почали зустрічатись 16 числа.