Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! І в нас є улюблений Вінні Пух. Довший час малий з ним спав. І досі часом спить, як має настрій поганий.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Ось, натрапила на старе фото. Якість препаршива, але зате який настрій на фото. Синочок мамині капці примірити вирішив.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А в нашої Ганусі є "жайчик" з яким вона спить. Він в неї замісь яська.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Моє чудо так любить сніг, аж язика висолопив від задоволення, що можна в снігу повалятися.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! http://picasaweb.google.ru/akosmeda/fVLtbI Наш кумедний Данилко. Щодня дивує і радує татка і мамку.
От вирішила і свого Любчика фото вставити - тут нам 1 рочок А на цій світлині нашому волосанчику 5 місяців То мій синочок Любчик
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Цьомочки всiм масiкам! Такi гарнюнi всi без винятку! Як же я дiток обожнюю
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Кожен раз коли скидую фотографії на комп'ютер, обов'язково мушу пару запостити сюди! Це моє сонечко ходило до дівчинки на день Народження! Ми ледь-ледь їх всадили всіх щоб сфотографувати! Діма зі своєю двоюрідною сестричкою - Діаною! Ось такі ми зосереджені!!! А це ми так таткові помогаємо! Моъ мужики збираються на вулицю!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! це моя дружина і томочка... це томочка на моєму модному кріслі.... а це вона підмигує.... незрозуміла рука на задньому фоні -- тещо.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Пупере ...мені то напевне здалося, але Ваша дружина чимось схожа на Лілю А мала, то просто лялюся. Дівчата, не знущайтесь Ви так Бо я тут як фотки дивлюсь , то вже і зразу хочу лялю ...і з кожним днем все більше....Ще пару фот і я до весілля не втримаюсь
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А був момент, коли мені видавалось що ви закорінілий холостяк:cowboy: (і прийде ж таке в голову:shutup: ) А у Вас такі красуні виявляється! А я от не знаю яким чудом мої діти поміщаються до свої ліжечок - там ціла "банда плюшаків" живе і спробувала б я котрось забрати Всі герої "Вінні Пуха" + телепузики + кілька різнокаліберних "місів"...і сон без них не йде
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! воно? А дружина і донечка у вас дуже файні! Такі кругленькі - мням:radist: Ой... наша Юліана відмовляється від будь чого в себе в ліжку, а он Анна обкладеться всім на світі і також не можна того забрати. Воно її гріє вночі:no:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Брюховичі. "І де татко з чебуреками ?Дуже вже їсти хочеться:p !