Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Нарешті я зловила посмішку моєї донечки на фото,вона так любить сміятись,а це- перед купанням-особлива посмішка- в очікуванні улюбленого діла:radist: А як тількт покладемо на нерівну поверхню (наприклад пузо,або подушка),вистарчить дати їй пальчики і трохи підстрахувати,і от так ми довольно сидимо...ще 4 місяців нема...Кажуть дівчат не можна садити до півроку,а хто ж її садить?Тут головне вчасно втримати,не прив'язувати ж її...:shutup: :radist: :radist: А це ми проважаємо бабусю в Київ(приїжджала бавити,поки я їздила на сесію),оченята сумно-засльозені Прикочували сонні до тітки "в гості",поки мама прибирає в кімнаті
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Вдень, а ми вийшли ввечері, то вже похолодало. Крім того, завжди в слінгу гуляємо, то я відчуваю чи їй тепло, чи ні, а з коляскою практики нема. Не любить коляски, так протестувала ... А мені вже важко її в слінгу носити.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Купатися любимейше діло!!! І основний спосіб зняти стрес від тих клятих зубів!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! нам 14 лютого було два роки. в оригіналі картинка важить 254кб так що відкривайте трафік не зїсть.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А це наш синочок Мартин.22 лютого йому виповниться 6 місяців:radist: .
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! карапуз, а де коментарі? маленькі чуда бачу. а щодо "познайомтесь" поки не склалось
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Коли наш Андрійко сидить на горщику, то завжди мусить бавитися калькулятором: А це вже він побачив, що я його сфотографувала: Андрійко показує, які в китайців очка: Дуже-дуже Андрійко любить фотографуватися. Ось так він позував біля кожного вазонка в кімнаті:
На першій - наше дитя після ванни,а на другій -в день своїх іменин 25 жовтня. Привіт я Вінні ! Я був один,а скажуть...скажуть було троє...