Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Нам четыре!!! :radist: Родились они в один день, поэтому отмечаем всегда вместе. Племяшку зовут Аннушкой...
Файнюське малятко. А так хоче серйозним виглядати. Вітаю з 9 місяцями! А нам 12 лютогобуде 5 місяців. Он який наш Данька. То ми так плаваєм! О, тато фотографує... А так ми любимо бавитись:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Ой, мамусі!!!! Дивлюсь на кожне фото і слів бракує, щоб щось файне написати. Всі такі файнюні і кумедні. Ростіть веселі і здорові!!!!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! і щоб ми робили без тих маленьких брумчиків а це фото надрукували у журналі "мой ребенок", нам тут 4 місяці
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Фото абалдєнне і малявочка просто супер! То ви вже моделлю підпрацьвуєте???
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! любить татка сильно????? моя манюнька цілий день сьогодні татататататататататата я вже напевно якийсь форумівський фотоголік не можу зупинитись постити фото:shutup: що не кажіть, а осінь 2007 минулого року була просто казкова. це була перша осінь у житті моєї донечки
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Та в нас якийсь культ тата, як він є вдома, то Катя від нього ні на крок, отак за ноги його і тримає.