Вибачте, як щось не правильно зробила, бо я чайник! А це моя доця, як каже чоловік: справжній "вірван" На обох фото Катрусі 1рік і 1місяць
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! У нас теж є "зубате" фото! Петрові тут 10 місяців. Як то давно було... наше "зубате" фото. Тут Петрові 10 місяців Хе, два рази написала Перший раз фотка не приклеїлась
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Привіт! А це мій маленький рожевий зайчик Андрійко: А так ми купаємося: Залишила його самого в кухні на пару хвилин, приходжу і застаю таку картину: На запитання, що він робить, Андрійко сказав: "Їм велику булку!"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! нє, ну я балдю від усіх наших діток!!! УСІ такі милі і файнюні... з"їлам би :shy:
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А батончик ми теж любимо. Liliah Romanova дуже перепрошую за попереднє повідомлення . Інструкцію читала , але щось з першого разу не вийшло, а тут малий проснувся і я не встигла видалити.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А це ми малюємо Шановна Liliyah Romanova, а так правильно? Ще раз перепрошую, бо в мене дійсно з тими фотками дуже туго .
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Тоді було 9, прекрасно переніс, тільки разом какатися не вийде, по черзі з ним чергували Надихався чистого повітря, надивився на людей. А в 5 місяців ми були на океані. Тому що 5 місяців нам було влітку. Було б взимку були б в горах!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Зоряна, моя мама коли їздила в Мексику казала що бачила там купу малюкiв до року. Там дiйсно сiмейне мiсце, я може теж туда виберусь (от тiльки малiй паспорт замовлю) Але мiй чоловiк боїться їхати туди з маленькою дитиною. Каже а раптом якась медична негайнiсть, а вiн би не хотiв опинитись в їхнiх лiкарнях, i сособливо не хотiв би щоб Катя там опинилась. Всетаки вони не такi розвиненi в тому планi. Каже що перше треба у Флориду, i близько, i дома А я кажу що вже давай одразу в Гавайї, чого мєлочитись. :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Нє, ну я бааааалдююююю!!!!! Вони всі такі ляпоцьки, не можу!!!! Вже й собі таке маленьке чудо хцу!!!!! Доведе мене ця гілка до женячки....)))
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! http://picasaweb.google.ru/akosmeda/QYijJ Наші нові фото. Данилко вже великий хлоп!