Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Росинка, чого ви дитину мучите? Може їй просто спідниця не сподобалась :D:D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! До нашої Валерії приходив друг Ото вже вона нависловлювала свою любов до нього :D він, біднятко, решту вечора провів під маминим крильцем :D ЗІ Левандівко, ваш майстер-клас пішов мені на користь, нє?
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! ось ще трохи мого маленького чуда вона мені недавно каже: "то ти маленьке чудо, а я велике!" ......
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! поки я на роботі була, наш татко бавив малятко фотографій море...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Давно я не виставляв свіжого чуда. Оце - нинішнє чудо. 900x657 jpg, 158 Кб
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! вчора з цього фото ми з чоловіком сміялися цілий вечір :D :D :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Я тут для мам-тат-гілки фоти сканував... Принагідно, виставлю чудо. Найстаршенький. молодшеньким. Гідро-Парк. 1991 З 2-ною сестрою
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Я перепрошую,а скільки вашому чудові і як він почував себе в горах? Ми з чоловіком дуже любим зимовий відпочинок,зокрема лижі,а нашій малечі лише 5 місяців і я неризикую з ним їхати(чоловік би вже віз).До чого я це все?! Я ХОЧУ НА ЛИЖІ!!! Вибачте за емоції!:o
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Нам стукнуло 4 місяці і ми вже отакі глазасті і клаповухі красавчики. і отакі жирунчики))) складочка на складочці)))
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Просто шикарний малюк!!! Очі такі файнючі!!! Нінусь, а в нас вже аж 5 зубів є, але ми не такі щедрі на показ. Катюнька просто клааасссссссс!!!