Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! І моя з того району. Свої люди. Я скільки на вернісаж заходила в своїх сорочках, стільки до мене приставали, що куплять. І за 200 умовних, і за 300. Не продам в житті.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Дiвчата, дуже дякую Менi теж Катрусечка подобається все бiльше i бiльше :D
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Пані Оля на вернісажі, відразу як заходиш з боку опери - наліво.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Я пропоную орієнтуватися на себе: одягаєте шапку собі - одягніть і дитині, ходите в хаті у халаті - і дитину вдягайте у легеньку "льолю". При 19-ти в ліжку - можна й голяком: (доречі. це і є "кімната без опалення", але у липні) Для вештання по хаті - легкий одяг: ЗІ: також, рекомендую на собі попередньо випробовувати "туге пеленання" і "зашиті ручки", пропоновані страви, риб'ячі жири...
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Бозє, яка паскуда, тьфу-тьфу-тьфу! Чим частіше заходжу на цю гілку, тим швидше хочеться родити! Тут такі дітиска фані!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Тут ми - викопаний татко. То після купання А це нам сьогодні масажик робили "Мама,ти мене фотографуєш????!!!!"
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! А це моє чудо http://img20.imageshack.us/img20/6035/img012pc5.jpg http://img257.imageshack.us/img257/2697/img0108mx1.jpg
ось мої діточки. старша доня зліва, а синок - справа. як на мене - не відрізнити, видає тільки різна вага та якість фоток (не було ж раніше цифри, фотали на мило, а я засканувала) View attachment 1199
Всем, здрасьте! Покушать любим... Старший до третьего класса блондином был, а теперь - волосы чернее смоли...
Дуже наша Вікторія скучає за татусем,постійно виглядає коли ж він з роботи повернеться! І ще декілька фото за останній місяць,то ми жили в бабусі А тут їздили до прабабусі і Вікторія отримала невеличкий подарунок На саме Різдво вирішили її підстригти А тут ми на закупах в Арсені! А це ше до того як ми підстриглись!Новий рік О і нарешті ми вдома!
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Нарешті мені вийшло вставити фотки:radist: Знайомтесь мій Горобчик Софійка. Так ми плаваємо А це наша улюблена забавка Це наш арсенал сосів А це з подружкою (2 дні різниці)
А це вже протягом 2-х тижнів ми так видзвонюємо за татусем! Так нам його не вистарчає!!! А це ми так гамали печенько на вулиці - "Ну не догодувала мама дома!" Дмитро Іванович собі тихенько відпочивають!