Зміни в дорожньому русі у Львові. Корисні і не дуже.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем angal, 28 гру 2006.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Зміни в дорожньому русі у Львові. Корисні і не дуже.

Поки не попали на принципову людину.

2. dArt

dArt Well-Known Member

Мих, а Вы считаете лучше, что из за одного рагуля, оставившего свое авто
    посреди дороги, создается помеха для всего трафика? И никто не имеет право "цацку" этого индивидуума с места сдвинуть? Я бы еще и колеса порезал.

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я кожний день з цією проблемою стикаюся - ставлять машини на моєму виїзді з подвір"я. Але... питання, що робить ДПС?

4. bora

bora Well-Known Member

Підтримую, з одним зауваженням хіба..Цацок і досі ніхто не чіпає - вивозять авто попростіше. Не раз пересвідчувалась особисто, що з двох автівок вибирають дешевшу.

5. dArt

dArt Well-Known Member

Мих, чисто Вам для справки. Чертежная тушь, даже после отмытия от лакокрасочного покрытия автомобиля оставляет стойкие желтые пятна.
    Намек ясен? Постоянно сталкиваюсь с аналогичной проблемой.

Бора, позавчера видел как Лексуса утягивали. Они только Джипы не трогают, тяжеловаты для техники , очевидно. Могу еще сказать, что многие владельзы дорогих "цяцек" переживают за свои авто и где попало не бросают, хотя бывают и исключения.

6. vasili

vasili Well-Known Member

дАрт, тушь это вы напрасно, вы себе представляете, уважаемых людей, бегающих с баяном наполненным тушью, нет это Вы дАрт Касперу предлагайте намеки... :)

7. dArt

dArt Well-Known Member

Вполне представляю, каждый уважаемый человек в деше 0 ребенок, да и средство действенное :)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

та нє, я собі то в голову так не беру.... та й толку, завтра приїде інший, а всіх не навчиш....

9. vasili

vasili Well-Known Member

нет, дАрт каждый уважаемый человек в душе скорее Волконский или Печерин...

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Будь ласка, напишіть скільки коштує таксі від ж/д вокзалу до Стрийського, скільки потрібно часу і телефон таксі у Львові

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Десь 30 - 40 грн, якщо брати таксі біля входу на вокзал. Якщо дзвонити - буде дешевше.
    Я користуюсь таксі 083, або 070 (з мобільного: +380322083, +380322070).

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

звернув я з Динамівської - на Стрийську. Гаїшник зупинив. Шо будемо робити, питає. Кажу, що хочете, хочете - складайте протокол, а хочете - дам десятку.... Він так скрививсі..... як середа на пятницю і сказав: Не хочу ні твої десятки, ні того протоколу, їдь святкуй, я й поїхав....

• Подобається Подобається x 5
  13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ще один дурацький знак , причому встановлений для таких машин, як в "5 елементі", що не їздять а літають. Поворот з площі Соборної на Пекарську, якщо їхати в бік Франка, виявляється тепер заборонений! Причому вже кілька місяців. Але знак [​IMG] висить на дротах вгорі так високо, що побачити його просто нереально. А особливо, якщо рухаєшся не від Митної, а виїжджаєш від Галицької. Я там їжджу практично кожен день і ніколи того знака не бачив, а він, виявляється вже декілька місяців там висить. Розповів про нього сусід, якого на Пекарській відразу за поворотом впіймав даішник. Мовляв "Ви їздите не по правилах, а по пам"яті" :)

Але мало того, що знак по дибільному повішаний, він ще й дибілом там придуманий. Місце не швидкісне, зустрічні водії завжди пропускають і дають повернути, через це корки не утворюються, аварій я там ніколи не бачив. Але тепер щоб з Соборної не порушуючи правил потрапити в той район, треба під"їхати в ту саму точку але з іншого боку, щоб повернути на Пекарську направо. Для цього доведеться зробити нехиле таке коло близько кілометра із заїздом на проспект Шевченка або навіть більше аж на Зелену. В години пік це заняття на щонайменше 20-30 хвилин бо райончик надзвичайно завантажений трафіком. Ну хоч мене ріжте, я не буду той знак виконувати і як і раніше буду повертати наліво.

14. bora

bora Well-Known Member

Ой.а не праворуч часом? МИ їдемо по личаківській і повертаємо на ФІлатова. А якщо потрібен початок Пекарської до 15 номеру, то повертаємо в вуличку біля самого Галицького, вздовж колії. Там знаку не бачила. хоча може тому що не хтіла)

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Значно довше... ;)

• Подобається Подобається x 1
  16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

а повісили його якраз після аварії десь рік тому. корок був десь 2 години бо ДАЇ ніяк не приїздило, а хлопці або принципові були або застраховані. одна з машин точно памятаю біла лада 8-ка була.

17. Ума

Ума Well-Known Member

Нє, той знак значно довше там висить... і не пару місяців, а пару років. Хіба були періоди, коли його знімали, але я в ті періоди туди не їздила очевидно, бо той знак, скільки їзджу - стільки висів, хіба став ще вище висіти :)

я під"їзджаю і дивлюся чи не стоять міліціонери (їх видно, стоять, як правило, біля Призми або трішки далі), а тоді чи повертаю чи ні

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

а є нормативні правила як розміщувати знаки, бо наші дорожні служби якби могли, то повісили б на хмарах ті знаки....

19. Forest

Forest Moderator

Памятаю його вже три роки за винятком невеличкої паузи, коли його зняли на місяць чи два. Цей знак правильний для випадків, якщо в напрямку до Митної створився затор а якийсь дядько, що їхав від Митної, ввімкнув лівий поворот і чекає поки його пропустять, тримаючи півміста позаду. Я би для таких випадків звпровадив доповнюючу табличку до знаку, яка вказує на його чинність тільки у час заторів.

• Подобається Подобається x 1
  20. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Скажіть мені, а з якої радості при виїзді з вул. Вітовського на площу Франка стоїть цегла????

а де твій аватар? :)