Зміни в дорожньому русі у Львові. Корисні і не дуже.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем angal, 28 гру 2006.

1. dArt

dArt Well-Known Member

Відповідь: Зміни в дорожньому русі у Львові. Корисні і не дуже.

Механической коробкой сначала надо было учится управлять то :)

Единственное полезное с моей точки зрение изменение - перекресток Короленка-Лысенка (там где подьем крутой) Сделали главными тех, кто заезжает с лысенка (в горку) А то, особенно для новичков этот перекресточек был крайне опасен, точнее для тех, кто стоял сзади.

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мєханіческа коробка нє для блондінок :)

Я думаю що перед тим як поставити цеглу треба для місцевих, які по даному маршруті їздять роками, ставити великі бігдорди - УВАГА ТУТ ПОСТАВИЛИ ЦЕГЛУ.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ума

Ума Well-Known Member

Як вам зміни в світлофорах? точніше в дозволених поворотах на право на червоне світло? :) мені сподобалось :)

п.с. цікаво чи на гвардійській в сторону сбу дозволили повератити? чи там залишилась заборона?

4. syavych

syavych копач

Ти впевнена що дозволено? :)

5. dArt

dArt Well-Known Member

Хмм.... всегда там поворачивал, про заборону даже недогадывался :)
    Нет Даишника - нет знака :)

6. Ума

Ума Well-Known Member

угу, нині бачила на одному з перехресть табличку, що то експериментальні стрілочки :)

7. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

У Києві коли лише вводили ці стрілки то на кожному світлофорі був ЩИТ з написом ЕКСПЕРИМЕНТ та поясненням..

Я от непамятаю . можливо хтось підкаже ці стрілки ВВЕЛИ в ПДР ?? :)
    Якщо ні то без цього щита "Експеримент" інспектор матиме право тормознути Вас і буде правий ..

З.І, Завтра куплю нові ПДР.

8. Doc.

Doc. Well-Known Member

Для чого якісь зміни в правилах дорожнього руху, коли їх і так ніхто у Львові не дотримується, думаю (нововведення) мало що змінить, тим більше експеримент. В першу чергу повинна помінятися культура водіння.
    Останній штраф за ремінь безпеки видався мені смішним, сто один дол. США, чому не дев'яносто дев'ять і дев'яносто дев'ять центів?:)

9. dArt

dArt Well-Known Member

Уважаемый, постарайтесь шутку юмора научится отличать от серьозных постов. Для тех, кто на броне, ставлю в таких изречениях в конце смайлик.
    Знаки знаю и уважаю, за исключением несколько , на самом деле дебильных, под которую еду принципиально. Легче пару раз в год по 10 грн заплатить, чем каждый день по пол города объезжать.

10. Doc.

Doc. Well-Known Member

Бути на коні не означає брати на себе відповідальність за всіх учасників дорожнього руху, мені і в голову не прийшло Вас звинувачувати у відсутності нормальних доріг і т.д., а йшлося про ситуацію в цілому,
    бо Ви такий не один, а більшість. Вже більше семи років не сідаю за кермо у Львові, тільки таксі. Уважаемый, постарайтесь шутку юмора научится отличать от серьозных постов. Для тех, кто на броне, ставлю в таких изречениях в конце смайлик., :) а де Ваш?

11. dArt

dArt Well-Known Member

Вот :) я его просто по привычке ставлю немного по другому. :)

12. angal

angal Well-Known Member

Дуже нормальний експеремент. Давно пора. Ще у 90-х роках у Польщі то вже був не експеремент, а правило. Те, що в правилах ще не внесено зміни, будемо сподіватись - справа часу. Те, що правий поворот з уступанням дороги іншим - абсолютно безпечний маневр, сумнівів не викликає.

До речі, експеремент не тільки в нас. Ось фото, яке мені тільки що прислали з Харкова:

Стосовно можливого прискіпування ДАІшників - це несерйозно. Навіть без стрілочки, на їх тверждення, що повертав під червоний, є аргумент протилежний - ні на зелений. Фото і відеаппаратури їм ще довго чекати, а отже порушення не може бути доведене. Якщо авто, документи і водій в порядку, нема чого остерігатися.

13. Ума

Ума Well-Known Member

Львів все тішить своїми змінами... інколи просто шокуюче :) Наносили розмітку і забули (сподіваюся, що таки забули) нанести на перехресті Стрийська, Наукова, Сихів (як та вул. називається?) дозвіл на поворот. Тепер коли їдеш із центру по Стрийській на цьому перехресті не можна повертати на ліво!!!! Стрілочка тільки прямо, хоча знаку відповідного немає... дуристика :)

А на Коперніка, знову повісили знаки стоянки заборонено з обох сторін, але при тому зняли платну парковку (хоча офіційно праковка там працює)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Львові все міняється, лише дороги ..... вічні.

15. syavych

syavych копач

вул. Хуторівка

16. dArt

dArt Well-Known Member

Вчера с огромным кайфом проехался по 3х!!! рядной улице Коперника ( в месте соединения с пр. Свободы. Эавкуаторы - молодцы! :)
    А то несколько последних лет Коперника из полноводного Днепра превратилась в слабожурчащую Полтвочку.

17. angal

angal Well-Known Member

А на проспекті Чорновола накінець заново розставили дорожні знаки на ділянці за Ельдорадо і розворот в першому за колом розриві газону (якщо їхати від центру) став законним маневром. Один з "пунктів машинного доїння" відійшов в історію:)

18. dArt

dArt Well-Known Member

Угу, давно пора было это сделать.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Печерський суд Києва заборонив евакуйовувати авто, бо це сеперечить Конституції України у розділі про власність.

20. dArt

dArt Well-Known Member

Ну, пока во Львове работают, и , в принципе , я доволен этим.

а де твій аватар? :)