Зміїний: острів чи скеля?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Karbofoss, 3 лют 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так, зі Стрия.
    А про план Маршалла краще почитати тут -
    http://pstgu.ru/download/1181058453.plan_marchala.pdf
    Набагато цікавіше і можна зробити свої висновки.

2. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Вот удивительные вещи творятся, как только мнение украинца расходится с общепринятым "свідомим", то его готовы, практически, в москали записать. А потом появляется возмущение тем, что гарант записал большинство украинцев, задавших в интернете известный вопрос, в те же москали. Украинцы с отличным от большинства мнением, не менее украинцы, чем остальные. Миху, отбросьте эти стереотипы, не в совке живём.;)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

я просто подумав, що може є ше де в Росії місто Стрый.... в Сибіру, наприклад.

• Подобається Подобається x 1
  4. Karbofoss

Не будете более терпимыми, скоро появится. В Львовско-Станиславском крае.:)

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Голос из Москвы:
    :))):tongue::haha:
    Микс меня опередил, мне тоже очень хотелось задать этот вопрос. :blush:

6. Karbofoss

Где моя именная балалайка..:scratch_one-s_head:

7. VasMT

Ще раз - ТАК! ЛЬВІВСЬКОГО ПОВІТУ.
    Ось доказ, засвітлинено, чи як там зараз "по-модньому", сьогодня.
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=462312#post462312
    Допис #73

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

та... то не доказ....

9. VasMT

Степан Бандера народився у селі Ст.Угринів. Він - найвеличніша постать України!
    А це?

10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Скажіть, а це тут до чого? Де я говорив, про війну? Чи ви іноді як пані Ома бачите те, що хочете побачити? :scratch_one-s_head:

Боже, подаруй таких патріотів країнам, які вороженалаштовані до моєї Батьківщині. Заздалегідь дякую.

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Питаннячко: чому Ви приймаєте на свою адресу що писав VasMT, та ще приписуєте мені ці слова??? А пані Ома тут ще до чого???

Цікава стаття для того, хто вміє вчитись: США так допомогли (погодьтеся, реально допомогли) Європі, що й самі добряче виграли!

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Значить всі йдуть "не вногу" (є й інші приказки)

Миху, не партеся. Нагадаю, що є в нас гілка Російським військовим флотом командує галичанин :)
    Звідти:

• Подобається Подобається x 2
  13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:+1000000000000000000000000000000...!

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я не приймаю на свою адресу, я вважаю, що у розмові, де йдеться про дипломатичну перемогу не треба згадувати війну. До чого вона тут? Хіба "перемога" буває тільки у війні?
    До речі, пані Ома теж чомусь побачив слово "перемога" вирішила, що я пропоную завоювати Румунію, але потім вона зрозуміла що помилилася. :)

15. Степаныч

Еще вопрос: какое мнение есть мнением большинства?
    Левандівко!
    Терміново "міняйте ногу"!:)

16. Karbofoss

А то, Степаныч, что бытует мнение о том, что галичане - отдельная раса, обладающая монополией на определение курса Украины. :) Остальные - в фарватере.

17. Степаныч

Именно что "бытует мнение". Вот, кстати, тоже мнение:

" Сучасний етнос, що нарікся українцями (див. М. Грушевського «Історія України»), склався в результаті злиття східнослов'янських племен (антів) і кочових народів. Психологічні особливості степових племен і понині присутні в українському менталітеті. Багато половецьких слів вважаються споконвічними в українській мові (тато, казан, страва, козак, кум). А от галицкі українці сформувалися під впливом західних народів. Тому метр українського кіно Олександр Довженко писав, що Південна і Західна Україна – двоюрідні сестри. ... Добре відомо, що гинули цивілізації, зникали народи в результаті певних закономірностей. Найперша - більш потужня цивілізація поглинала слабку. У цьому полягає фаталізм історичного процесу. Україна завжди знаходилась в оточенні сильних потуг. Чому не з"явилась Українська Імперія?
    ..."

http://siver.com.ua/publ/2-1-0-45

По теме. Логически Украина проиграла. Потому что пока существовал СССР, претензий со стороны Румынии не было. А вот к Украине появились претензии. Пусть даже эти претензии удовлетворены частично, это проигрыш.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чию?
    Та й кажуть, "горбатого - могила справить"...

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Как же не было. Претензии появились в 80-х, когда были разведаны месторождения.

20. VasMT

А не когда Горбач рулить стал?

а де твій аватар? :)