Зміїний: острів чи скеля?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Karbofoss, 3 лют 2009.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Если такая логика будет преобладать, то очень скоро эти ресурсы никому на планете не пригодятся.

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А може, за вашою логікою, зажадаємио від Росії пару соток Сохи, мотивуючи тим, що нащі люди розробляли родовища?

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Следуя вашей логике, следует возобновить в Украине ядерный цикл и можно желать уже и не пару соток. В глобальном смысле так мы долго не протянем.

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Выдирание фраз из контекста чести вам не делает. :ireful1:
    Якщо хтось вважає, що це - перемога - це його справа. Я ж вважаю, що це рішення старого питання, а не перемога. Перемогою це б було, якщо б кордон залишився там, де його пропонувала провести Україна, а віддати територію це дуже легко. Якщо завтра суд ухвалить рішення про те, що Україна мусить ще щось віддати - теж будете ради тому? :nea:
    Насправді мені цікаво про які мільярди доларів говорив Ющенко? Для чого вони потрібні? Мабуть для того, щоб розробити "десятки мільярдів газового конденсату?" Чому тоді вони були потрібні, а сьогодні - ні? :scratch_one-s_head: Що змінилося? Ідеі є?

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

На самом деле о победах и поражениях можно говорить только имея карту, по которой была проведена делимитация при союзе, если таковая имеется.
    А бряцать оружием, тем более ядерным для доказательства своей правоты - это не признак эволюции, а наоборот.

6. VasMT

Профукали ми свій цикл. Як і шельф чорного моря. Так і країну профукати не довго!

• Подобається Подобається x 1
  7. borkhes

Мабуть дівчині важко це зрозуміти, вони люблять розмови про гуманізм, але у світі виживає найсильніший. І це не означає, що треба користуватися зброєю - треба бути сильнішим за опонентів у гіршому випадку - рівним. Зброя може все життя стояти у куті... Будь-яка країна будувалася людьми, які відстоювали свої інтереси. Віддати все що є - найпростіше рішення всіх питань.

Омо, скажіть, будь ласка, а де я пропонував воювати з Румунією чи скористуватися зброєю?

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Знаете, вот живут восточные европейцы, к примеру, без цикла, без шельфа и лучше нас живут. У некоторых даже ископаемых никаких толком нет и такого чернозема, как у нас. Мало того, и лучше среднестатистического россиянина, страна которого имеет не только цикл и шельф, а несметные ископаемые и необъятные просторы. Нонсенс?

Знаете какая из причин кризиса была названа в Давосе? Тестостерон. :good: Только мужчины могли придумать такую рисковую финансовую систему. Женщины они более виважені (уже по украински начинаю мыслить ;)) и никогда бы таких рисков не допустили. С оружием, думаю, та же ситуация. Если посмотреть на все более глобально. :preved:

Останнє редагування модератором: 11 лют 2009
  9. borkhes

Браво! Треба віддати все, що є і мабуть тоді ви будете жити як справжні європейці. :crazy: Ось в Сахарі немає чорнозьому... хочете як вони? :good:
    Не буває температури середньої по лікарні... Про яких росіян та європейців ви говорите?

Це вже тема розділу "Про ЦЕ". До речі, дайте відповідь на моє питання...

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Зачем все? Можно обойтись и без ядерного оружия, к примеру. А спорные вопросы решать цивилизованным путем. Или вы хотите предложить другой путь решения вопроса о Змеином?
    И потом:

Про вопрос:

Просмотрела еще раз Вы - нигде. Просто мне показалось, что вы жалеете об утраченном ядерном оружии. Как инструмент решения споров. Извините, если не так вас поняла.

11. VasMT

Я вважаю, що не буде розкриттям військової теємниці нижческазане мною.
    А чи знаєте Ви, пані Ома, що довший час, років зо п"ять, на командно-тактичних навчаннях і іграх на картах, відпрацьовевався порядок ведення бойових дій з КОРИЧНЕВИМИ? Тактична обстановка на початок навчань була слідуюча: - Коричневі, для підтримки вороженалаштованих до офіційної влади національних меншин на території Буковини.... Далі ми перемагали!
    Ось вам і цивілізований шлях!

Останнє редагування: 10 лют 2009
  12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я, честно говоря, об этом не знала. Сейчас этого, надеюсь, нет?

13. borkhes

Це можливо тільки тоді, коли ти на одному рівні... А взагалі це казка для дітей, бо країні треба відстоювати свої інтереси. Про тих, хто цього не робив можна прочитати у підручниках історії, наприклад про Україну (як державу) після 17го року минулого сторіччя...
    О_о
    :haha:)))))))

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вы смеетесь с моей наивности или вы радуетесь, что шоу маст гоу он?

15. borkhes

Перше. Для чого на вашу думку існують озброєні сили?

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Після 1-ї світової переможці саме так і зробили: залишили собі все. Результат: Німеччина все одно одужала, але з писхологічним комплексом, породившим націонал-соціализм.
    Ще. В Західній Європі багаті ділилися з бідними через благодійні фонди і т.п. Російські "залишали собі все". Там революція "не пішла", тут - що було маєте знати.

17. VasMT

Я Вам відкрию велику таємницю. І після 2-ї світової саме так і зробили: залишили собі все. Але результат виявився зовсім інакший. Може причина не в тому, що треба розвязувати світові війни?

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Неправда Ваша. План Маршалла http://uk.wikipedia.org/wiki/План_Маршала

19. VasMT

Я про нього теж дописував. Але в 91 році ми "Пошли другим путем", точніше СВОЇМ шляхом по замкнутому кругу чим дальше втопчуючись і втоптуючись в грязюку!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви точно зі Стрия?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)