Зміїний: острів чи скеля?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Karbofoss, 3 лют 2009.

1. Шурави

Шурави Well-Known Member

Остаётся только пожелать таких же "блестящих побед" по вопросам Севастополя, да и Крыма вообще.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як же на рахунок губорозкатного верстата? Не потрібен?

Крим і Севастополь - не є спірні території. Може Росія подати в Гаазький суд.

• Подобається Подобається x 5
  3. Шурави

Шурави Well-Known Member

Исходя из побед украинской дипломатии, этот девай оставьте у себя.

Всё течёт, всё меняется.

"Победить" не боитесь?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

міняється-міняється і газ закінчується і нафта....

5. premium

premium Well-Known Member

А яка різниця москалям, чого вони тут так розпинаються?

шо там думати, це так і є

Останнє редагування модератором: 9 лют 2009
    • Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:haha:

Яж писав вище, що це буде "ІСТОРИЧНОЮ ПЕРЕМОГОЮ" нашої демократії. :bad: Ім хоч плюй в очі. От якби на місці Румунії була інша держава, не така європізійована і заНАТОвана, от тоді би лемент стояв!!! :girl_cray: Поки би грошики за оборудку в офшорі не лягли! Без слів! Крапка.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от, москалі кинули лажу, а ви й клюнули і підтримуєте їх. А для москаля головне, щоб був розкол, щоб виставити Україну недолугою.
    Сказано, з 25 родовищ, 21-е за Україною. Шо зле?

8. VasMT

Блажен кто верует!

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

От якби на 2 питання відповідь дали...
    1. ХТО розвідав ті родовища? Якщо Україна, то ми подарували Румунії 4 розвідані родовища.
    2. 25 родовищ РОЗВІДАНО. А що, розвідані УСІ родовища? Може через 10 років там буде 100 розвіданих родовищ.

• Подобається Подобається x 2
  10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я знаю, що:
    1. Ці 4 родовища розвідані Румунією.
    2.Там буде розвідано ще 9 родовищ і всі вони будуть нашими.

11. VasMT

... 3.Чому визнаючи Зміїний островом, його берегова лінія не включається до території держави.
    ... 4 Чому не врахувався балансу довжини берегової лінії обох країн.
    ... 5. А коли будем віддавати румунам Буковину?
    ... 6. А Бесарабію?

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

1. А яке право мала Румунія розвідувати до рішення суду?
    2. Непогано б посилання на джерела.

13. bora

bora Well-Known Member

Цікаво б побачити оприлюднену інформацію чи СЬОГОДНІ там ще щось в родовищах є... А як є - то на чийому боці. Бо якщо Румунія так завзято вже там копошилась-розвідувала, то може вони знали більше і тому тішаться рішенню суду?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, що Росія злиться через те, що у неї інші поняття, що до вирішення таких питань, наприклад, зробити військову базу на Зміїному, або ввести чергування біля берегів Румунії кресера Москва... оце "по-нашому". А тут який суд Гаазький... шо за фіґа?

15. iso

iso Well-Known Member

Воістину, ми вийшли із совка, совок не вийшов із нас. Не знаємо законодавства, аргументів і контраргументів сторін, але засуджуємо. Бо Україна за визначенням об’єкт для биття. Можу зрозуміти Шураві і Полковника, вони далеко. І звідти прекрасно бачать кожну смітинку в чужому оці. Але цікава позиція Степаныч, VasMT та іже з ними. Сидимо в одному лайні. Здорові люди хочуть позбутися цього лайна. А їм доставляє задоволення в ньому купатися, і мазати ним те, що ще не закаляне. Мазохізм якийсь. Степаничу, це справді діагноз?о_О

Останнє редагування: 9 лют 2009
  16. VasMT

Людино добра! Та причому тут Росія? Послухайте уважно наші офіційні джерела! Якщо ці нехороші люди так завзято нас запевняють, що все гаразд, значить "Будут грабить" Жаль, я румунської не знаю ((

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хіба не бачите звідки валять хвилі і дує вітер?

18. VasMT

Позбутись як? Співаючи хвалебні оди один одному на форумах? Свято вірячи отим "лицям" з телевізора. А як Ви, здорова людина, позбуваєтесь "цього лайна"?
    Що за люди? Щоб не сталось - москаль винен! Добре - нехай москаль!
    Якщо в нього пропаганда сильніша - де НАША? Вас послухати москаль вже всю Україну скупив і окупував. Так в ліси, в гори, в схрони... Жаль СС нема... і боротись, боротись і боротись!!!

19. bora

bora Well-Known Member

А от помиляєтесь, при совкові ніхто б про це не говорив. Мовчали б усі любенько і на парад би з того приводу ще виходили. Так, що не плутайте праведне з грішним. Вас так хвилює недовіра до наших олігархів, які інформацію подають як їм зручно? А що в тому дивного? Бажання докопатися адекватної відповіді - ЧОГО НАСПРАВДІ ми досягли - це не копатися в лайні, це небажання бути в чергове пошитими в дурні. І про це ми довідаємось ЯКЩО оголосять, скільки запасів знайшли на нашій стороні і кому довірили видобування. Це Ви не розумієте схоже - що слуги народу мають звітуватися про всі результати - добрі і недобрі. А тим хто по-старинці прагне вірити політикам - до речі, я пропоную в подібні гілки не заходити - і тихо тішитись гучним заявам підвладних ЗМІ.

Не в тему, але до слова... Якби рідні команди Фаїни не зчинили лементу на всю країну тоді, коли політики намагались їм прикрити рота заявами - "все буде добре" хтозна чи закінчилась би ця історія досі. Тому дивним вважаю бажання просто сприймати на віру заяви - все буде добре.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і є, а хто інший? Москаль перший кричить, що несправедливо поділили, хоча... здавалось б яке його діло?

а де твій аватар? :)