уже утомили своими автопортретами Есть в боксе такой жаргонизм - "стеклянная челюсть". Он используется для характеристики бойца, не способного как следует "держать удар", в результате чего первый же пропущенный серьезный выпад соперника оказывается роковым.
Ну от, тепер зрозуміло, що ви сюди не спілкуватися, а воювати приходите. Так з цим приходите - те й отримуєте. Не дивуйтеся потім.
Ну что за скудость мышления, Артобстрел. Не все евреи погибли. Были и такие, кто помогал УПА мочить краснопузых, НКВДистов и сочувствующих со взглядами очень похожими на Ваши. Я, чесно говоря, не вижу большой разницы...
І взагалі, не варто артобстрєлу, який відверто висловлює нацистські й антисемітські погляди (які скромно називає "антисіоністськими") читати іншим моралі на тему знищених євреїв.
нет, но кто сказал про зубы? эксперт? неа, активист, эксперты бы установили когда лечили, чем лечили , для какого периода это характерно и т.д. ... в общем, без заключения СМЕ - ваша уверенность - безосновательна, факт - наличие тел, все остальное - умозаключения ... ---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ---------- вы не спросили о моих взглядах ... а я и не говорил что все - многие, УПА - мочить - мило, посмотрите на досуге "Наши матери, наши отцы" ... почему сразу скудность - я как вариант ... ну тут классика: - "очки снимите" БРАВО! не варто бамбукам, вислювоювати погляди воупще, в виду их смысловой разгруженности ... иначе бы узрел сей муж, что "читать мораль" - там и близко не было ... ---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ---------- логики? это вы погорячились ... )
Про пломби як раз сказав експерт. Під час проведення судово-медичної експертизи було встановлено на зубах сліди стоматологічного втручання —пломбування. Омелян Левицький — судово-медичний експерт-криміналіст, для якого поховання в Пшеничниках стало 68-ю експертизою таких масових поховань зі сталінських часів, а загалом робив судово-медичну експертизу понад двох тисяч людських останків в області та в Україні, так прокоментував «трипільські» сліди в Пшеничниках: Щодо висновків колег, то не звик говорити про те, чого сам не бачив. Щодо Пшеничників, то зауважу лишень, що не знаю про випадки пломбування зубів трипільцям.
Переклад розділу книги американського публіциста де Заяса про злочини вермахту, де він розлядує також злочини НКВС. Повністю глава тут де Заяс вермахту військових злочинів бюро, 1939-1945, Піктон Прес, Rockport, Мен, видання 2000 Глава 20: Lemberg
KLIBERN,какой же хернёй мы тут с вами занимаемся ...Не задумывались? Взрослые мужики...Дарю...без каких либо намёков , просто подумать http://www.youtube.com/watch?v=8ki69Vcb_-E
что ж он постеснялся прокомментировать возраст останков и причину смерти ... я смотрю что от трипольской культуры до 37 года - ничего? вариант либо 37-й либо триполье ...