дети ваших родителей я так полагаю, а для особ с обширным тромбозом головного мозга отягощенным угнетенным состоянием межнейронных связей , обращаю внимание на то что фразу, побудившую к орально-диарейному выпаду - сказал один человек, поэтому необходимо использовать в хамстве, единственное число, так сказать - однину ...
Для деяких йолупів і невігласів: АВСТРІЙСЬКИЙ ТА ШВЕЙЦАРСЬКИЙ ВАРІАНТИ НІМЕЦЬКОЇ ЛІТЕРАТУРНОЇ МОВИ. У даній статті йдеться про певні фонетичні, граматичні та лексичні особливості австрійського та швейцарського варіантів німецької мови. Розмовна мова в Австрії дуже відрізняється від літературної німецької мови. Існує багато австріацизмів – слів, які використовують і розуміють тільки в Австрії. Автор розглядає також швейцарський національний варіант німецької мови, який виступає розмовною мовою всіх швейцарців і виконує певні функції літературної мови. У цій статті описано ряд особливостей цього варіанту у вимові, написанні, граматичному оформленні слів і в лексичному складі. http://lib.chdu.edu.ua/pdf/naukpraci/movoznavtvo/2010/119-106-7.pdf artobstrel, можливо це навіть має щось спільне з назвою комедії А.Грибоєдова "Горе от ума".
Как вы понимаете, я надеюсь, такое если и было то только с участием уроженцев Галичины, что подрывает сразу миф о всенародной поддержке УПА. Как схидняки и москали на говирке могли притворятся? Или молча прикидывались загонами УПА? А второе сравните количество красноармейцев с ЗУ бивших немцев в рядах ЧА и количеством УПА. ---------- Додано в 06:15 ---------- Попередній допис був написаний в 05:49 ---------- Мне понравилось Карабин, что вам не понравилось, но не смогли ли бы сударь опровергнуть меня цифрами? Примените законы логики......
Чернобылец, то які проблеми? Беріть ті книжки, приїдьте до нас і разом підемо по тих селах, де до сьогоднішнього дня солідарні з УПА. Запитаєте їх, чому в книжці пишуть одне, а вони говорять інше. А як по-Вашому вони спілкувались з місцевим населенням? Невже хором? Спілкувався хтось один або кілька, які непогано володіли мовою, а решта займались чимось іншим: хто жінок гвалтував, хто кури й свині крав, хтось на халяву вчорашній борщ їв, кожен робив свою брудну роботу, щоб підставити УПА. Чернобилец, може то у Вас є нормальним явищем, щоб людина в рідному селі гвалтувала односельчанок, вбивала дітей та грабувала стариків. В нас, в західній Україні це вважається аморальним. Тому, якщо хтось і робив таке, то люди зразу знали, що справжні патріоти воїни УПА таке робити не можуть, бо там воювали їхні сини та дочки. І хоч би вони всі ідеально розмовляли на місцевому діалекті, їх ніколи не віднесуть до воїнів УПА, а тільки до бандитів, які прикривались формою УПА або тих самих перебраних енкаведистів. Так що розслабтесь і заспокійтесь. І взагалі я не розумію, чому Ви намагаєтесь "відмазати" НКВД від їхніх злодіянь, якщо росіянам вони теж нормально крові попили... ? Попробуйте в Росії похваліть НКВД, я думаю Вас і там за це не похвалять... .
Ну я никого не отмазываю прсто пытаюсь чтоб с вас какие-то цифры вытащить а вы все мне цитатками Мао. ПОнятно, один был с ЗУ, он становился посрели села и на говирке, остальные молча все делали. Ну и как понимаете, когда село поделено на тех у кого сыновья в ЧА, а у кого в УПА то в порыве национальной борьбы все можно. К тому же если поляки в том же селе то с ними вообще дело святое..... ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ---------- В том то и собака порылась....Если с цифрами не до дупы, то можно узнать правду, но превратиться в москаля, что есть совсем апофегей....
Название какое говорящее.Что-то интересное происходит. То "вояки" , то "бандиты" . Чего только на ЛФ не найдёшь.И , заметьте , это не москали пишут такое про УПА
Таких спецгруп було 150 це близько 1800 чоловік. Нікчемна цифра. Так в тих групах були колишні повстанці, тільки це аж ніяк не може заперечити народну підтримку УПА. За радянськими даними з лютого 1944 р. по 1 січня 1946 р. Чекісти провели 39773 операції. За їхніми даними було вбито "бандитів"- 103313. затримано "бандитів"- 110785 арештовано оунівців-8370 арештовано активних повстанців-15959 Білас І. Репресивно каральна система в Україні 1917-1953. частина 1. с. 181. Так скільки там було червоноармійців з ЗУ?
Те що ви в однині то " спору нет" .... йолоп і в однині йолоп Так ви про варіанти чи про німецьку мову.... про варіанти може говорити німець який відчуває діалекти... ви говорите про діалекти німецької в україномовному середовищі..... і називаєте їх австрійськими..... цікаво як буде йолоп по німецьки з австрійським діалектом у україномовному середовищі...???? Хоч йолоп і в африці йолоп.... не зважаючи на зулуський акцент німецької мови в австрійсько-мозамбікському середовищі
даже если не рассматривать открытое хамство (рогуль на то и рогуль) то поражает мовознавский кретинизм, и нелепость построения фраз .... на я все равно тронут, видимо я напомнил вам ваших родителей, раз вы так разговариваете ... а вообще это победа эволюции, еще вчера - аааббЫрвалг, а сегодня уже - йолоп ... душка да и только ...
Теоретично так, але на практиці не так. Мого батька частина старших братів була в УПА, інша в ЧА. Ті, що були в УПА навіть думати не могли про те, щоб шкодити односельчанам, чи жителям навколишніх сіл, незалежно де воювали їхні близькі. Завдяки сільським жителям вони тримались до середини 50-их років. Якщо конфліктувати з місцевими жителями, то від кого тоді розраховувати на підтримку та допомогу? Без співчуття та поваги зі сторони мирних жителів їх перебили б за кілька днів. Тому я ще раз пропоную Вам те, що пропонував, якщо будете мати бажання та нагоду: Крім того матимите нагоду поспілкуватись нині ще живою місцевою вчителькою-пенсіонеркою, а колись серйозною зв"язковою в УПА. На даний час їй виповнилось 87 років. ---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ---------- Якщо ви не розумієте різниці між відтінком австрійської мови / мається на увазі мова якою в більшості спілкуються на території Австрії/ та німецькою , то краще не парте мозгів собі та іншим і тим більше ніхто з Вами свиней не пас, що ви дозволяєте собі називати когось йолупами. Кожна людина має право на свою думку. Покажіть свою мудрість в спілкуванні, а не в приниженні співрозмовників. Тільки дурні принижуючи когось, намагаються піднятись над кимось.
Ви хочете сказати що ви розумієте різницю між австрійським діалектом німецької і баварським діалектом німецької і точно знаєте який був діалект німецької на ЗУ під час окупації Австрійськоїї імперії. Ну то скажіть куди віднести слова " за ВІНКЛЬОМ" і "ВАСЕРВАГА" до австрійського діалекту німецької чи до Берлінського діалекту німецької. Я думаю дуже точно це знає Пушкостріл з Росії. Вони там тільки і те і роблять що вивчають діалекти німецької на ЗУ, а ви своїми грамотними коментарями їм помагаєте
Нагадую: Розмовна мова в Австрії дуже відрізняється від літературної німецької мови. Існує багато австріацизмів – слів, які використовують і розуміють тільки в Австрії. http://lib.chdu.edu.ua/pdf/naukpraci/movoznavtvo/2010/119-106-7.pdf
Просто интересно, если это из официального документа: Бандиты, потом оуновцы, потом опять бандиты, а потом активные повстанцы. Несолидно как-то для официального документа. А вообще куда делись родственники красноармейцев, которых было больше, чем УПАвцев? Неужто в Германию угнали при помощи шуцманов?