Злочини НКВД

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем KARABIN, 20 вер 2012.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дети ваших родителей я так полагаю,
    а для особ с обширным тромбозом головного мозга отягощенным угнетенным состоянием межнейронных связей , обращаю внимание на то что фразу, побудившую к орально-диарейному выпаду - сказал один человек, поэтому необходимо использовать в хамстве, единственное число, так сказать - однину ...

• Подобається Подобається x 4
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Для деяких йолупів і невігласів:

АВСТРІЙСЬКИЙ ТА ШВЕЙЦАРСЬКИЙ
    ВАРІАНТИ НІМЕЦЬКОЇ ЛІТЕРАТУРНОЇ МОВИ
    .
    У даній статті йдеться про певні фонетичні, граматичні та лексичні
    особливості австрійського та швейцарського варіантів німецької мови. Розмовна мова в Австрії дуже відрізняється від літературної німецької мови. Існує багато австріацизмів – слів, які використовують і розуміють тільки в Австрії. Автор розглядає також швейцарський національний варіант німецької мови, який виступає розмовною мовою всіх швейцарців і виконує певні функції літературної мови. У цій статті описано ряд особливостей цього варіанту у вимові, написанні, граматичному оформленні слів і в лексичному складі.

http://lib.chdu.edu.ua/pdf/naukpraci/movoznavtvo/2010/119-106-7.pdf

artobstrel, можливо це навіть має щось спільне з назвою комедії А.Грибоєдова "Горе от ума".:)

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

горе - вижу, ума - нет :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Как вы понимаете, я надеюсь, такое если и было то только с участием уроженцев Галичины, что подрывает сразу миф о всенародной поддержке УПА. Как схидняки и москали на говирке могли притворятся? Или молча прикидывались загонами УПА?
    А второе сравните количество красноармейцев с ЗУ бивших немцев в рядах ЧА и количеством УПА.

---------- Додано в 06:15 ---------- Попередній допис був написаний в 05:49 ----------

Мне понравилось Карабин, что вам не понравилось, но не смогли ли бы сударь опровергнуть меня цифрами?

Примените законы логики......

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

до дупи ваші цифри, я ше маю живого свідка

• Подобається Подобається x 6
  6. консультант

Чернобылец, то які проблеми? Беріть ті книжки, приїдьте до нас і разом підемо по тих селах, де до сьогоднішнього дня солідарні з УПА. Запитаєте їх, чому в книжці пишуть одне, а вони говорять інше.
    А як по-Вашому вони спілкувались з місцевим населенням? Невже хором?:)
    Спілкувався хтось один або кілька, які непогано володіли мовою, а решта займались чимось іншим: хто жінок гвалтував, хто кури й свині крав, хтось на халяву вчорашній борщ їв, кожен робив свою брудну роботу, щоб підставити УПА. Чернобилец, може то у Вас є нормальним явищем, щоб людина в рідному селі гвалтувала односельчанок, вбивала дітей та грабувала стариків. В нас, в західній Україні це вважається аморальним. Тому, якщо хтось і робив таке, то люди зразу знали, що справжні патріоти воїни УПА таке робити не можуть, бо там воювали їхні сини та дочки. І хоч би вони всі ідеально розмовляли на місцевому діалекті, їх ніколи не віднесуть до воїнів УПА, а тільки до бандитів, які прикривались формою УПА або тих самих перебраних енкаведистів. Так що розслабтесь і заспокійтесь. І взагалі я не розумію, чому Ви намагаєтесь "відмазати" НКВД від їхніх злодіянь, якщо росіянам вони теж нормально крові попили... ? Попробуйте в Росії похваліть НКВД, я думаю Вас і там за це не похвалять... .

Останнє редагування: 1 тра 2013
  7. Чернобылец

Ну я никого не отмазываю прсто пытаюсь чтоб с вас какие-то цифры вытащить а вы все мне цитатками Мао.

ПОнятно, один был с ЗУ, он становился посрели села и на говирке, остальные молча все делали. :)

Ну и как понимаете, когда село поделено на тех у кого сыновья в ЧА, а у кого в УПА то в порыве национальной борьбы все можно.
    К тому же если поляки в том же селе то с ними вообще дело святое.....

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

В том то и собака порылась....Если с цифрами не до дупы, то можно узнать правду, но превратиться в москаля, что есть совсем апофегей....

• Подобається Подобається x 3
  8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

[​IMG]Название какое говорящее.Что-то интересное происходит. То "вояки" , то "бандиты" . Чего только на ЛФ не найдёшь.И , заметьте , это не москали пишут такое про УПА

9. Dred

Dred Well-Known Member

Таких спецгруп було 150 це близько 1800 чоловік. Нікчемна цифра. Так в тих групах були колишні повстанці, тільки це аж ніяк не може заперечити народну підтримку УПА.

За радянськими даними з лютого 1944 р. по 1 січня 1946 р. Чекісти провели 39773 операції.
    За їхніми даними було вбито "бандитів"- 103313.
    затримано "бандитів"- 110785
    арештовано оунівців-8370
    арештовано активних повстанців-15959
    Білас І. Репресивно каральна система в Україні 1917-1953. частина 1. с. 181.

Так скільки там було червоноармійців з ЗУ?

• Подобається Подобається x 1
  10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

О , когда вам выгодно , то и чекистские цифры подходят?

11. Dred

Dred Well-Known Member

А в чому вигода?

12. kym

kym Well-Known Member

Те що ви в однині то " спору нет" .... йолоп і в однині йолоп
    Так ви про варіанти чи про німецьку мову.... про варіанти може говорити німець який відчуває діалекти... ви говорите про діалекти німецької в україномовному середовищі..... і називаєте їх австрійськими..... цікаво як буде йолоп по німецьки з австрійським діалектом у україномовному середовищі...???? Хоч йолоп і в африці йолоп.... не зважаючи на зулуський акцент німецької мови в австрійсько-мозамбікському середовищі

13. artobstrel

даже если не рассматривать открытое хамство (рогуль на то и рогуль) то поражает мовознавский кретинизм, и нелепость построения фраз .... на я все равно тронут, видимо я напомнил вам ваших родителей, раз вы так разговариваете ... а вообще это победа эволюции, еще вчера - аааббЫрвалг, а сегодня уже - йолоп ... душка да и только ...

14. консультант

Теоретично так, але на практиці не так. Мого батька частина старших братів була в УПА, інша в ЧА. Ті, що були в УПА навіть думати не могли про те, щоб шкодити односельчанам, чи жителям навколишніх сіл, незалежно де воювали їхні близькі. Завдяки сільським жителям вони тримались до середини 50-их років. Якщо конфліктувати з місцевими жителями, то від кого тоді розраховувати на підтримку та допомогу? Без співчуття та поваги зі сторони мирних жителів їх перебили б за кілька днів. Тому я ще раз пропоную Вам те, що пропонував, якщо будете мати бажання та нагоду:
    Крім того матимите нагоду поспілкуватись нині ще живою місцевою вчителькою-пенсіонеркою, а колись серйозною зв"язковою в УПА. На даний час їй виповнилось 87 років.

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ----------

15. kym

kym Well-Known Member

16. консультант

17. Чернобылец

Просто интересно, если это из официального документа:
    Бандиты, потом оуновцы, потом опять бандиты, а потом активные повстанцы. :) Несолидно как-то для официального документа.

А вообще куда делись родственники красноармейцев, которых было больше, чем УПАвцев? Неужто в Германию угнали при помощи шуцманов?

18. Dred

Dred Well-Known Member

Яких родичів? В 1941 нікого призвати не встигли :))) бо дуже швидко втікали "асвабадітєлі"

19. Чернобылец

Молодой человек, вы официальные цифры знаете или по цитаткам Мао-бандеровцев работате?

20. консультант

Всі мої були на місці. А в чому проблема?:)

а де твій аватар? :)