Ви стовідсотково не знаєте ні про Ілліча ,ні тим більше, про Полное собрание сочинений в 55-ти томах. В двух словах: ні, не пропаганда, так, пропаганда. Ви задоволені? Дайте конкретний випадок, факт, а ми вже постараємся його розібрати по літерах. Не знаю за школярів, а пенсіонер з дурнуватим ніком ВасМТ, зацікавився історією України давно, але вивчати грунтовно її отримав можливість тільки з десяток років тому, коли вперше під"єднався до Мережі. Без алкоголю не можу, потрібен гемодіаліз, а по темі, як питання поставлене, таку відповідь учениця і отримала...
Не доказано.... Управління могло бути засекречене. Абсолютним доказом може бути офіційна відповідь з німецького державного архіву, рішення (з переліком) рейхсканцелярії чи німецького уряду про створення структурних підрозділів влади і інші такого типу архівні документи..... все решта лірика, вигадки і фотошоп. ви не можете доказати ні правдивість ні фальшивість цього документу спираючись на Гугль. Правдивість чи фальшивість без доступу до німецьких архівів можна доказати тільки розглядаючи документ в комплексі з діями які були вчинені на підставі цього документу...... якщо були дії то і був документ, якщо дій не було то і документу не було..... А по факту дії були ...ви самі підтвердили факт співпраці росіян з фашистами.... і самі тепер доказуєте що документу не було.... так на основі чого співпраця була....???????
Ви знаєте, Куме, я з Вами навіть погоджуся. Своє відношення до ВКП(б) із своїм авангардом я вже говорив безлвч разів. Але давайте тоді і Ви ,перестаньте кожен кавалок підтертого паперу видавати за "черговий доказ". Мені цікавий сам факт ,а не його інтерпретація... ---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ---------- Я вкотре прошу назвати кількість знищених рудих (колір волосся) в СССР. Хоч один документ наведете, я поміняю полярність в своїх аналізах історії.
Спочатку про документ на основі якого співпраця була.... а потім буде документ про кількість знищених з носами довшими за 5 см
У понеділок, 19 листопада, у світі відзначають Всесвітній день туалету - одне з найоригінальніших і, за традицією, найвеселіших свят. День 19 листопада був проголошений Всесвітнім днем туалету в 2001 році під час присвяченої проблемам туалетів міжнародної конференції, що проходила в Сінгапурі. Більше 200 делегатів з Азії, Європи і Північної Америки, які представляли 17 національних туалетних асоціацій, зустрілися, щоб обговорити насущні проблеми і розглянути нові концепції розвитку туалетної справи. Результатом зустрічі стало утворення Всесвітньої туалетної організації (World Toilet Organization), яка й стала ініціатором створення цього незвичайного свята.
Але Ви так і не назвали документ, на осенові якого співпраця була. Хоч я Вас і просив, але Ви зігнорували. Назвіть зараз. І Ви побачите, як змінеться світ. Ви вже навчились користуватись Гугльом? Прогрес на лице... від матерщини до новинного розділу...
Це документ представили в цій гілці хтось учасників дискусії ... ви зразу кинулись доказувати що це фальшивка. я вам доказав що ви не можете доказати чи це фальшивка чи це справжній документ..... і я ж вам докзав що вірогідність що цей документ справжній є 70-80%.... І вам було доказано що якщо навіть зіграє тих 20% що цей документ підробка то тоді існує другий документ, на якому стоїть сто печаток "таємно - вічно" і немає поки що доступу до цього документу. А навіть при всіх бажаннях авторів таких документів щоб вони були вічно таємні то так не буде і рано чи пізно вони вилізають на світ божий.... що і скоріше всього сталось з документом який обговорюємо. В математиці є такий метод - доказ від супротивного --- якщо не можете доказати що це фальшивка то залишається - що документ справжній.... а все решта то лірика, емоції і інші емоційні категорії
Ви невірно трактуєте метод доведення від зворотнього. Наведіть хоч один приклад знищення рудих, саме рудих, а не рудих вбивць, і я погоджусь із правдивістю документу.
Ні. Просто хочу перевірити цей папірець методои доведення від зворотнього. В "документі" чітко написано Кроме всего прочего стороны определили, что в §2 п.3 подписанного соглашения речь идет о следующих видах квалификации дегенеративных признаков вырождения, как то: — рыжие; — косые; — внешне уродливые, хромоногие и косорукие от рождение, имеющие дефекты речи: шепелявость, картавость, заикание (врожденное); — ведьмы и колдуны, шаманы и ясновидящие, сатанисты и чертопоклонники; — горбатые, карлики и с другими явно выраженными дефектами, которые следует отнести к разделу дегенерации и вырождения; — лица имеющие большие родимые пятна и множественное кол-во маленьких, разного цвета кожное покрытие, разноцветне глаз и т. п. От мені і цікаво, скільки рудих було знищено, чи ліквідовано, чи вислано, чи закатовано в СССР. І як на цю фігню Берії зреагував Сталін, який, як відомо, був саме рудим... Га, Куме?
Якщо встигнете прочитати польською, є багато свідчень очевідців зібранних польським центром "Карта". (Тоді там ще декілька мільйонів поляків проживало...) Такий матеріял був опубликувани в 70 ріницю вибуху радяньсько- німецької війни. http://radiopomostphoenix.wordpress.com/2011/06/28/lato-1941-polski-dramat/
Ви пане судіть по висновку графологічної експертизі , якщо у вас є сумніви в достовірності того чи іншого документу, тобто мокра печатка експерта, підпис, вхідний , вихідний документа... Це все Ви можете надати форумчанам, чи хоча б указати місце де знаходиться цей документ та доступ бажаючих для ознайомлення з ним відповідно до ЗУ "Про доступ до публічної інформації", стосовно якого НКВС, НКДБ, МДБ,КДБ,ФСБ РФ проводило графологічну(почеркознавчу) експертизу. З цим проблеми. А ось з наслідками відомими світовій громадськості у співробітництві спецслужб двох найкривавіших режимів людства важко сперечатись ---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ---------- Ілліча треба знати... По перше, як дедушка Лєнін вчив майбутні НКВС, хоча б узяти лист до членів Політбюро ЦК ВКП(б): "Чим більше число представників реакційного духовенства і реакційної буржуазії нам(...)вдасться розстріляти, тим краще" - 19 березня 1922р. гриф таємно. Завдяки цій блискучій ідеї побудові "світлого майбутнього в окремо взятій державі" та вихованню моральної людини без приватної власності, тільки на теренах СРСР (в кордонах 1939 року) в період перебування прихільників цієї ідеї у владі від 1917 по 1991 р.р. було знищено близько 100 млн. душ!! Загальна ж кількість жертв цього політичного дискурсу у світовому чи європейському масштабі ХХ ст. підрахунку не піддається!! По друге: А-а-а-а, бачу злякалися енкавеесніка-проктолога пАлковника, кажіть прямо? ---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ---------- Це треба робити тільки шляхом опитування очевидців, записувати на відео, приймати письмові свідчення від них й нотаріально завірювати. Кропітка робота в архіві. Як тілки у Вас буде вільна година від занять. При нагоді використати це у суді, або викладати це в інтернеті. Це очевидно єдиний вірний шлях, яким можна здолати "Дальневосточников", VaSmt-ців, "пАлковников", "Серег-очкариков" та інших почесних пенсіонерів НКВС та п"ятої колони. Як раз свідома молодь це і зробе. Хай щастить!! ---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ---------- Масква златаглавая... Тільки місце демонстрації документу вже саме за себе говорить про його "достовірність", та "подложность". Де висновок графологічної експертизи цього совєцько-націстського документу з мокрими підписом та печаткою експерта- почеркознавця, щодо його "подложности"? Криваві наслідки його відомі людству, про що ще можна казати, здавайтеся. Вочевидь й на фото Васильев не Васильев.
Якщо Ви визнаєте співпрацю між "братніми" спецслужбами, то до чого тут ця біліберда й нісенітниця з перекладом
Тоже Ленин: "Мало расстреливаем профессуры!" Сейчас не отрицается сотрудничество на государственном уровне сталинского СССР (России) и гитлеровской Германии, включая их спецслужбы. Последнее неизбежно оговаривалось обстоятельными секретными соглашениями по всем направлениям деятельности. Власть придержащие в современной России оппонируют как союзники, сподвижники Сталина, поэтому засекретили миллионы единиц документов о преступлениях спецслужб СССР. И пока они не обнародованы, сталинисты не признают достоверными подобные документы из других источников.