А Ви їх ножичком, всіх... Або "Zyklon B". Або в концтабір чи гетто. А всі хто залишиться, строєм, в ногу, в один голос "Ми всі "за"!". "За" все, що скаже партія...
А ким це спростовано, мастирниками? Ще одне, чому сургучова печатка не ідентична "мокрій"? Не порядок...
Не скажіть. Ромко далеко не москаль, а крик був його. І всі, хто його підтримав в одноголосному "молодець" - KARABIN, Мих, Dred, Karmeluk. Потім Ви включились, Кум... І ви всі в один голос - Це доказ злочинності! І тільки мій тихий голос - брехня! Коли коснулось до перевірки - дійсно брехня. Ви звернули увагу, що я не використав жодного нетовського аргументу, а тільки свої спостреження? І ще одне. Оту хрєнь, що Ви тут навели , це фальшивка чи точна передруківка справжнього документу?
Щось я не памятаю щоб ви щось спростували? Коли москалі аріхви відкриють можна буде точно перевірити. І точно сказхати
Это москали орут,что Королевская и КПУ финансировалась ПР-ом? Однако ,какой же Вы все таки брехливый человек,сорри.
Але ж Ви взяли на себе сміливість, при цьому нічим не підтверджену, заявити, що цей документ черговий доказ Відповідно - бездоказово збрехали.
Досить. Мова йшла саме про цей документ, який на повірку виявився черговим рулоном туалетного паперу.
Крик мій. І я продовжуватиму кричати. В першу чергу про то,що проводиться планомірний геноцид,згідно з планами енкаведе-гестапо. Про те,що українців продовжують винищувати. Про те,що Україна так і залишилась колонією ерефії. Причім в наймерзотнішій іпостасі. Це - не фальшивка. І це - теж. Таке ж відбувається в психлікарнях. Есесер не здох. І продовжує своє смердяче існування. В кращих традиціях. http://www.youtube.com/watch?v=QdtIsnWPGzY Підіть,Василю,спростуйте на оцих могилах. Або станцюйте на них патріотичного танцю.Разом з патрійотами,які засліплено донині кричать Слава Україні.
Знову підтасовуєте.... покажіть мені акт провірки документу з любої серйозної інституції.... судової експертизи, дослідження Академії наук України, заключення експертів СБУ, ФСБ, ФБР, ЦРУ, Моссад ...... Ну так хто провіряв документ...????? Ви.... і ще хто з вами.... Може покажете хоча б копію диплома експерта криміналіста.... На мові теперішньої влади "порожняк ганяєте"... Вам уже було доказано що документ підтвердженний діями тодішньої влади і це самий неспростовний доказ що документ справжній, а вся ця ваша любительська філософія що на печатці сургуч "не того кольору" не варта виїденого яйця
Вот именно! Покажите - кто проверял этот документ - и подтвердил его подлинность? Кто - моссад, кгб, сбу? Разве что - Васильев... Руководитель антисемитского движения «Память» Дмитрий Васильев демонстрирует подложное «Генеральное соглашение». Москва, февраль 1999 г.
люди, допоможіть розібратися. я молода людина. вчуся в 10 класі. дуже цікавлюся темою радянсько -німецької війни.(великою вітчизняною називати її мені, галичанці, язик не повернеться) свого часу досліджувала тему злочинів нквс, готувала шкільну доповідь. спеціально відвідала чортківську тюрму. прошу вас(якщо ви , звичайно, КОМПЕТЕНТНО в цьому питанні розбираєтеся) проясніть мені деякі речі. звичайно я вірю в тисячі розстріляних у західноукраїнських тюрмах( нехай упокояться їх душі) Але чи мають під собою документальне підгрунтя свідчення про надлюдські види вбивств, які чинили москалі. я маю на увазі і цитовані тут варені в казанах трупи і трупи звязані дротами і пляшки у статевих органах і немовлята , вирізані з вагітних животів і вставлені замість них коти і т.д. Я розумію тема важка і я в жодному разі не іронізую просто хочу запитати чому в умовах перших днів війни, при тотальній паніці, замість того щоб швиденько всіх розстріляти, чи умертвити за допомогою інєкції нквс-ники вправлялися у вигадуванні таких ізощрьонних( вибачте за русизм) тортур. Чи ці всі живописні картини є плодами німецької пропаганди. і всі живописні картини беруться з Краківських вістей за 1943 рік. самі розумієте, це також ще те джерело. буду дуже вдячна, якщо допоможете.