Злочини НКВД

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем KARABIN, 20 вер 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви їх ножичком, всіх... Або "Zyklon B". Або в концтабір чи гетто. А всі хто залишиться, строєм, в ногу, в один голос "Ми всі "за"!". "За" все, що скаже партія...

• Подобається Подобається x 1
  2. Dred

Dred Well-Known Member

І ким це доведено москалями:mocking:

3. VasMT

А ким це спростовано, мастирниками?
    Ще одне, чому сургучова печатка не ідентична "мокрій"? Не порядок...

4. Dred

Dred Well-Known Member

Покищо в неті чути тільки крики москалів:mocking:

5. VasMT

Не скажіть. Ромко далеко не москаль, а крик був його. І всі, хто його підтримав в одноголосному "молодець" - KARABIN, Мих, Dred, Karmeluk. Потім Ви включились, Кум...
    І ви всі в один голос - Це доказ злочинності!
    І тільки мій тихий голос - брехня!
    Коли коснулось до перевірки - дійсно брехня. Ви звернули увагу, що я не використав жодного нетовського аргументу, а тільки свої спостреження?
    І ще одне. Оту хрєнь, що Ви тут навели , це фальшивка чи точна передруківка справжнього документу?

6. Dred

Dred Well-Known Member

Щось я не памятаю щоб ви щось спростували?
    Коли москалі аріхви відкриють можна буде точно перевірити. І точно сказхати

7. Фараон

Фараон Well-Known Member

Это москали орут,что Королевская и КПУ финансировалась ПР-ом?
    Однако ,какой же Вы все таки брехливый человек,сорри.

8. Dred

Dred Well-Known Member

Ви помилилися гілкою

9. VasMT

Але ж Ви взяли на себе сміливість, при цьому нічим не підтверджену, заявити, що цей документ черговий доказ
    Відповідно - бездоказово збрехали.

10. Dred

Dred Well-Known Member

З брехав в чому в тому що підтримав документ?

11. Фараон

Фараон Well-Known Member

Да у Вас на все вопросы,на всех ветках один ответ:"Весь интернет знает"!
    Бла-бла-бла-бла!

12. VasMT

Ні. А в тому, що заявили, що цей "документ" - черговий доказ злочинів СССР.

13. Dred

Dred Well-Known Member

А по вашому підписувати договір з нацистами це не злочин?

14. VasMT

Досить. Мова йшла саме про цей документ, який на повірку виявився черговим рулоном туалетного паперу.

15. Dred

Dred Well-Known Member

Ага і ви це "довели":haha:

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Крик мій.
    І я продовжуватиму кричати.
    В першу чергу про то,що проводиться планомірний геноцид,згідно з планами енкаведе-гестапо.
    Про те,що українців продовжують винищувати.
    Про те,що Україна так і залишилась колонією ерефії.
    Причім в наймерзотнішій іпостасі.
    Це - не фальшивка.
    І це - теж.
    Таке ж відбувається в психлікарнях.
    Есесер не здох.
    І продовжує своє смердяче існування.
    В кращих традиціях.
    http://www.youtube.com/watch?v=QdtIsnWPGzY
    Підіть,Василю,спростуйте на оцих могилах.

Або станцюйте на них патріотичного танцю.Разом з патрійотами,які засліплено донині кричать
    Слава Україні.

17. kym

kym Well-Known Member

Знову підтасовуєте.... покажіть мені акт провірки документу з любої серйозної інституції.... судової експертизи, дослідження Академії наук України, заключення експертів СБУ, ФСБ, ФБР, ЦРУ, Моссад ...... Ну так хто провіряв документ...????? Ви.... і ще хто з вами.... Може покажете хоча б копію диплома експерта криміналіста....
    На мові теперішньої влади "порожняк ганяєте"... Вам уже було доказано що документ підтвердженний діями тодішньої влади і це самий неспростовний доказ що документ справжній, а вся ця ваша любительська філософія що на печатці сургуч "не того кольору" не варта виїденого яйця

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот именно! Покажите - кто проверял этот документ - и подтвердил его подлинность? Кто - моссад, кгб, сбу? Разве что - Васильев... :)))

Руководитель антисемитского движения «Память» Дмитрий Васильев демонстрирует подложное «Генеральное соглашение». Москва, февраль 1999 г.

19. galychanka

galychanka Member

люди, допоможіть розібратися. я молода людина. вчуся в 10 класі. дуже цікавлюся темою радянсько -німецької війни.(великою вітчизняною називати її мені, галичанці, язик не повернеться) свого часу досліджувала тему злочинів нквс, готувала шкільну доповідь. спеціально відвідала чортківську тюрму. прошу вас(якщо ви , звичайно, КОМПЕТЕНТНО в цьому питанні розбираєтеся) проясніть мені деякі речі. звичайно я вірю в тисячі розстріляних у західноукраїнських тюрмах( нехай упокояться їх душі) Але чи мають під собою документальне підгрунтя свідчення про надлюдські види вбивств, які чинили москалі. я маю на увазі і цитовані тут варені в казанах трупи і трупи звязані дротами і пляшки у статевих органах і немовлята , вирізані з вагітних животів і вставлені замість них коти і т.д. Я розумію тема важка і я в жодному разі не іронізую просто хочу запитати чому в умовах перших днів війни, при тотальній паніці, замість того щоб швиденько всіх розстріляти, чи умертвити за допомогою інєкції нквс-ники вправлялися у вигадуванні таких ізощрьонних( вибачте за русизм) тортур. Чи ці всі живописні картини є плодами німецької пропаганди. і всі живописні картини беруться з Краківських вістей за 1943 рік. самі розумієте, це також ще те джерело. буду дуже вдячна, якщо допоможете.

20. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Бажане за дійсне?:)

а де твій аватар? :)