Злочини НКВД

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем KARABIN, 20 вер 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гарно у Вас получається перевернути все з ніг на голову. Професійно... :)))

Питань нема. А що це за документ?

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

Тицніть німецький, посміємось разом.

2. Dred

Dred Well-Known Member

А ви не знаєте це домовленість між двома союзниками Німеччиною і СРСР.

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Німецький москалі не можуть викласти видно для них це велике палєво:))):)))

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Зображення трошки погане але видно дату 11 листопада 1938 р.

3. Agaton

Agaton Well-Known Member

....там на печатці "Chef der Sicherheitshauptamtes"

"in den Breichen der (Kult)ur und der Bildung vorlulegen"

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Щось Василя заціпило...
    Правда,в нього є залізний аргумент:
    В історії серсер такого не пише.

5. kym

kym Well-Known Member

Так що тут перевертати.... перевертали в Кремлі починаючи з 1945 року і до 1990р. а ви тупо повторюєте всі ці перевертання.... тоже мені спеціалісти по вивченню правдивості архівних документів. Факт існування і правдивості цих документів лежить навіть не стільки в тих документах як в діях звязаних з існуванням цих документів. Факт що німецькі воєнні проходили підготовку в СеРеСеР, факт що Сталін і Гітлер мирно поділили Польшу, факт спільного параду СеРеСеР і німців, факт постачання сировини і продукції з СеРеСеРу до Гітлерівської німеччини аж до початку війни (на це маю особисте підтвердження одного з родичів, який розказував як в Городку під Львовом стояли ешелони з пшеницею для Німеччини, а німецькі літаки вже кидали бомби на СеРеСеР ), факт що Сталін не чекав воєнних дій з сторони Гітлера (значить мав на це підстави про які ми не знаєм) і ще напевно багато є фактів скритих від публічного обговорення. Але для встановлення самого факту співпраці Сталіна і Гітлера цього аж забагато.... І всі ці дії і є самим твердим підтвердженням існування і правдивості цих документів. Бо без існування цих документів не було б цих дій.
    А ви дальше пробуєте шуллерськими методами доказати протилежне -- не вийде бо чи назва не така печатка не така чи букви не такі - це не аргумент - це метод відвести в сторону, зійти на дрібниці і затушувати справу---- ще раз кажу не вдастся заникати справу бо були конкретні дії і співпраця була.. і скільки ще повилізає таких документів то тільки час покаже

6. VasMT

Романе, від Вас я такого не очікував...
    Для тих, хто на бронепоїзді, я працюю в нічному клубі, тому вечорами, ночами і в першій половині дня мене немає. Особливо в кінці тижня. Тому не "заціпило", а "відсутній".
    Куме! Я з Вами згоден на всі сто відсотків. Я переконаний, що була співпраця між Шикльгрубером і Джугашвілі, а рівно і співпраця у всіх сферах діяльності. Я переконаний, що каральний апарат КПСС - НКВД, в більшій частині своїй являв злочинну структуру винну у скоєнні безлічи злочинів. Ці факти неможливо ні приховати, ні виправдати. Більше того, большевізм, як і сталінізм беспосередньо, повинен бути осуджений та всяка пропаганда його повинна каратись. Тепер Ви задоволені?
    А тепер до справи. Про суто ЦЕЙ документ. Ні більше, ні менше. Без оправдовувань чи звинувачень.

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ----------

Почнемо.
    Доручення дане Мюллєру. Переклад його на російську мову починається словами
    Совершенно секретно
    Перевод с немецкого языка
    ...ланк (мабуть бланк)
    Рейхсфюрер СС
    Начальник главного управления безопасности.

(іде текст доручення)

Группенфюрер СС Гейдрих.

Не бачите ніяких нестиковок?

• Подобається Подобається x 1
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А ничего, что Польша с Германией делила Чехию, а то что США и Швеция снабжали фашистскую Германию, а то что Великобритания до сих пор не открывает архивы Чемберлена, где напевно багато є фактів скритих від публічного обговорення

8. kym

kym Well-Known Member

Ну то тоді для людини не має значення чи чи цей документ фальшивка чи справжній і вона не веде дискусію про цей документ.... а ми бачимо навпаки.... йде спроба доказати про неправдивість документу... причому спроба любительська, примітивна, бо абсолютно нічого не відомо про походження документу і в наявності електронна фотокопія і пробувати доказувати що це підробка чи що це оригінал абсолютна трата часу.... але тут вступає в дію інший метод..... якщо багато раз на оригінал сказати що це підробка то в інших читачів в підсвідомості відкладеться що можливо щось не чисто з цим документом ... що напевно требується і зробити. а по факту чи це підробка чи справжній документ - то рдним документом більше одним меньше для переконаної людини не має значення

9. VasMT

Для Вас значення не має, а для мене має. Бо якщо хтось для доказу чогось користується фальшивкою, то він шулер, шахрай і брехун.
    А якщо людину сто раз назвати свинею, то на сто перший вона зарохкає. Не можна, Куме, іти до високої і чесної мети, використовуючи брехню.
    Наступне. Зверніть увагу, що ми ще не торкались самого тексту документу. Там теж є з десяток спірних моментів.
    Щодо рідних, то Ромкові наприклад байдуже скільки буде тих документів, і чи будуть вони взагалі. Мені зрештою теж, але істина дорожче.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та, Ромко, як тобі не соромно так башланити совєцкій союз і тих, хто не може його забути.

11. VasMT

О! Дред з"явився... :)))
    Що скажете за доручення?

12. Dred

Dred Well-Known Member

Якщо ви зможете відповісти собі на питання хто головніший Гімлер чи Гейдріх то все зрозумієте.:haha::haha::haha:

13. VasMT

Ні, я не про це. Скажіть де, за матеріалами фільму звичано, (Ви ж фільм представляєте, як оригінал документу), на німецькому варіанті дорученна верхня частина? А саме
    ...ланк (мабуть бланк)
    Рейхсфюрер СС
    Начальник главного управления безопасности.

Наступне. Що таке "Главное управление безопасности" в 38-му році. Варіант із SiPo не приймається зразу через невідповідність назви.

14. Dred

Dred Well-Known Member

Ну чому це скоріше структура яка об'єднує як я вище казав служби безпеки Німеччини СП і СД. В німців так все заплутано що важко розібрати хто кому підпорядковувався і хто куди входив.

15. VasMT

Але переклад не німецький, а рідний НКВД-ешний. А там, особливо після репресій 37-го, ні один Мамулов не наважиться змінити навіть літеру, не те що назву такого поважного органу, як "главного управления безопасности". А такого органу, як "Главное управление безопасности" не існувало.

16. Dred

Dred Well-Known Member

Ви мене питаєте як наперекладали радянські перекладачі?

Ну знаєте РСХА теж офіційно не існувало

17. VasMT

Ні, це Ви мені намагаєтесь втюхати несвіжий товар.
    Якщо внутрішньопартійна організація Reichssicherheitshauptamt не мала державного статусу, то як довіряти папірцю, оформленому неіснуючою організацією до створення неіснуючої організації? :)))
    Ну а де помітки на німецькому варіанті?

18. Dred

Dred Well-Known Member

Якщо в СРСР неграмотні перекладачі це не мої проблеми:)

К. ЗАЛЕССКИЙ: Само по себе Главное управление имперской безопасности очень интересная организация. Во-первых, скажем так, его не было. Это звучит немножко парадоксально, но его не было в каком смысле – когда его создавали, вышло указание нигде о нем не говорить. Оно как бы было, но его как бы не было.

http://www.echo.msk.ru/programs/victory/57165/

19. VasMT

Ні, це не перекладачі неграмотні, це мастирники неграмотні. Проколотись на такому простому питанні.

20. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

В яких громадян, тих бездуховних, безідейних, що майже щоночі по нічним клубам прохолоджуються?:yahoo:

а де твій аватар? :)